Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha fáj a torkom 4 napja és...

Ha fáj a torkom 4 napja és semmi más tünetem nincs akkor az lehet H1N1?

Figyelt kérdés
Igazából azért aggódom, mert a híradóban tegnap az volt, hogy egy fiatal férfi meghalt anélkül, hogy tünetei lettek volna.
2009. szept. 25. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Torokfájás, nagyon magas láz, végtagfájdalom: ezek a tünetei. Egyébként sokan már a nyáron elkapták és meg is gyógyultak belőle. Ha magas lázad van, menj orvoshoz.
2009. szept. 25. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül, hogy tünetei lettek volna? Vérzéses tüdőgyulladás komoly tünet, magas lázzal jár, fulladással és köpettel, köhögéssel. Nem ment orvoshoz, nem vette komolyan szerencsétlen.
2009. szept. 25. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én már ugy egy hete beteg vagyok...folyik az orrom köhögök és ennyi.tegnap 38fokos lázam volt.nem mentem orvoshoz.kezdek jobban lenni,orrom ma már nem folyt néha köhögök és tök jol vagyok.szerintem nem kaptam el az influenzát de ki tudja..szedek C vitamint sok gyümölcsöt eszek aztán ennyi.amúgy meg a sima influenzában is meghalnak jó sokan és most eléggé felfújták ezt a H1N1es dolgot.szerintem ez csak puszta pánik keltés...kell a pénz a gyógyszeriparnak.én nem mentem orvoshoz,de ha te nyugodtabb leszel akkor menj el :)
2009. szept. 25. 18:46
 4/5 anonim válasza:
Orvos amúgy csak nagyon erős antibiotikumot ad.
2009. szept. 25. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor szabad antibiotikumot szedni, ha szövődmények vannak. Egyébként tea és lázcsillapitó, ki kell izzadni, mint minden influenzát.
2009. szept. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!