Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Taknyot vagy valami nyálkás...

Taknyot vagy valami nyálkás cuccot felöklendezek már 1 éve. Ez mitől van?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve a mandulám miatt valami nyálkás cucc termelődött folyamat a torkomban amit folyton kiköptem. Egyszer elkezdett vérezni a mandulám gondolom attól amiért megerőltettem a sok krákogással. Azóta a mandulám mintha eltűnt volna az egyik, és folyamatosan azóta is termelődik valami nyálkás cucc de az is lehet takony a torkomban fogalmam sincs mi. Voltam már többször is orvosnál azt mondta, hogy a mandulám meg van csak valószínű összement. Csak érdekes mert előtte meg nagyobb volt. És már volt azóta több mandula gyulladásom is egyszer se dagadt be mégis fájt. Említettem a háziorvosnak azt is hogy már 1 éve valami cucc napi szinten többször is meg folyamat termelődik a torkomban. Azt mondta slejm a dohányzás miatt. Leszoktam a cigiről visszamentem azt mondta, hogy még utána is termelődik a slejm még 1-2 hónapig. Na azóta már eltelt fél év 1 szálra se gyújtattam rá és még mindig termelődik ez a nyálkás valami. Voltam fül orr gégészeten ott vettek abból a nyálkás cuccból a torkomról mintát elküldték vizsgálatra és mondták hogy semmilyen bakteriális fertőzésem nincs. De akkor mi az isten ez? Lehet sima takony ami valami rendellenesség miatt a torkomba folyik az orromból?? (Mert kb. 1 éve tört el az orrom is és valami megmozdult esetleg??)

Mi a bánatot tudnék ezzel kezdeni??

2013. ápr. 19. 06:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia. Azota gyogyultal meg?rajottel mi volt az? En is ebben szenvedek mar honapok ota, minden reggel kohogok egy csomot, neha meg is hanytat.
2015. jún. 25. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem pajzsmirigy betegseg lett belole...a megnagyobbodott mirigy nyomja a torkom,kapar,nyakos...nezesd meg.nekem Uh-n derult ki.
2016. ápr. 15. 06:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Valaki talált azóta megoldást rá? Nekem csak néhány napja van, lehet én is elmegyek orvoshoz emiatt.
2023. aug. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!