Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pikkelysömör miatt lehet...

Pikkelysömör miatt lehet piros, és nyálkás a mandulám?

Figyelt kérdés

6. éve vagyok pikkelysömörös, kb. egy éve vörös, és nyálkás a mandulám. Nem fáj, nem köhögök vagy ilyesmi..., csak nyálkás és vörös. A doki írt fel rá antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt, de semmit nem használt. Voltam vérvizsgálaton, és az sem mutatott semmit.

18/F

2012. dec. 31. 18:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Sajnos rá kellett szoknom a köpködésre, mert nem szeretem lenyelni. :( Ha levest eszem folyton köpködnöm kell, mert akkor még jobban nyálkás :s
2012. dec. 31. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem.Gyulladás lesz az.

A szteroidos krémek helyett ezt ajánlom:

[link]

Én 3 hónapja használom,és visszavonulóban van a psoriásisom.Nem sebes,nem vakarom véresre.

Fehér a teteje,de legalább nem eleven seb.

2012. dec. 31. 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy nincs gyulladás(a vérvizsgálatból kiderült). Már próbáltam himalájai, holt-tengeri só, kecsketejes, shea vajas stb... szappant és nem használt, csak a szteroidos kencék. :(
2012. dec. 31. 18:42
 4/4 anonim válasza:
Fordítva!
2013. febr. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!