Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kövér ember...

Szerintetek egy kövér ember véleménye számít bármit is?!

Figyelt kérdés
Szerintem, ha valaki önmagát sem tudja kontrollálni, nem le hét hiteles másban sem.

2013. ápr. 17. 18:44
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ha visszaolvasod a válaszaimat, mindig logikus tanácsokat adtam, soha nem írtam olyat, amit ne lehetne megtartani. Legalább én nem káromkodtam!

Azért foglalkozok ezzel a témával, mert elkeserít, hogy ha körülnézünk minden szinten, elhízott, formátlan embereket látunk, legyen az gazdag vagy szegény, itthoni vagy külföldi. Ez mind az élelmiszeriparnak köszönhető, ami világszerte mérgezi az embereket! Az emberek be vannak csapva..,

Ha valaki ezt nem veszi észre, akkor sok minden mást sem...!

2013. ápr. 25. 12:08
 32/35 anonim válasza:
81%
És has te így gondolod, hogy az élelmiszeriparnak köszönhető, akkor miért akarnád te megfosztani a kövér embereket attól, hogy legyen véleményük? A másik fele pedig, hogy ne makard már nekem megmondani, hogy egy hormonbetegnek mit kellene ennie :D _Azért jár orvoshoz mert mindenkinél jobban tudjha a doki, hogy mit és hogyan kell csinálnia. Gondolom te nem vagy orvos. Foglalkozz akkor az élelmiszeriparral, írd nekik a dolgokat, panaszkodj azoknak, de az, hogy valaki kövér, attól még ugyanúgy ember, annyit ér, mint te.
2013. ápr. 25. 21:11
 33/35 A kérdező kommentje:

"Azért jár orvoshoz mert mindenkinél jobban tudjha a doki, hogy mit és hogyan kell csinálnia."

Az baj, hogy az orvosok sem értenek hozzá annyira, sőt, rengeteg kövér, cigerattázó, alkoholista orvos is van... Várhatjuk, hogy meggyógyítsák a betegeiket.

2013. ápr. 29. 13:00
 34/35 anonim ***** válasza:

"Az baj, hogy az orvosok sem értenek hozzá annyira"

Bezzeg te!

2013. ápr. 29. 16:57
 35/35 A kérdező kommentje:
Aha!
2013. ápr. 30. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!