Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kövér ember...

Szerintetek egy kövér ember véleménye számít bármit is?!

Figyelt kérdés
Szerintem, ha valaki önmagát sem tudja kontrollálni, nem le hét hiteles másban sem.

2013. ápr. 17. 18:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Mi miért nem tudjuk ezeket előállítani? Csak nem az a kis madár, vagy a hal, magasabb rendű szervezet, mint a mi kis tökéletlen emberi szervezetünk?"

Köszönöm, Bíró Úr, nincs több kérdésem, a Kérdezőnek szemmel láthatóan halovány lila gőze nincs azokról a természeti törvényekről, amikről papol.

2013. ápr. 19. 15:40
 22/35 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy?
2013. ápr. 20. 09:07
 23/35 anonim ***** válasza:
A kérdező életkorára lennék kíváncsi.
2013. ápr. 20. 09:07
 24/35 A kérdező kommentje:
Miért, azt gondolod, hogy ez gyerekes kérdés? 100/L
2013. ápr. 20. 15:02
 25/35 anonim ***** válasza:

Ez viszont egy gyerekes válasz.

De tényleg az ilyen abszolútumokban gondolkodást azért ki szokás nőni, azért gyanakszunk a fiatal korodra.

2013. ápr. 20. 15:16
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
Igen gyerekesnek gondolom a kérdést, ha nem gyerek vagy akkor meg szégyennek, hogy ilyen a felfogásod.
2013. ápr. 21. 07:37
 27/35 A kérdező kommentje:

Már az ókorban megmodták, hogy "épp testben épp lélek"! :)

De ne haragudjon senki, én csak nem értem, hogy valaki hogy tudja magát úgy elhanyagolni, hogy azt sem veszi észre, illetve csak későn, hogy elhízik, elhízott. Azt gondolom, hogy az olyan ember más dolgokban is ilyen figyelmetlen lesz, akkor veszi észre a hibát, amikor már késő, vagy akkor sem.

2013. ápr. 21. 19:32
 28/35 anonim ***** válasza:

"Már az ókorban megmodták, hogy "épp testben épp lélek"! "

Elég sok zöldséget összehordtak már az emberiség hajnala óta.

Ahogy te is teszed. Iderakom a teljes Wiki szöveget erről az idézetről:

"A mondás a római költő Iuvenalis szatíráiból származó rövidített idézet.

Szatírák 10, 356: Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano. Azért kellene imádkozni, hogy ép testben ép lélek legyen.

Iuvenalis eredetileg azokat a római polgárokat kívánta ostorozni, akik ostoba imádságokkal és kérésekkel fordultak isteneikhez. Úgy gondolta, hogy imádkozni legfeljebb testi és szellemi épségért érdemes. Mens sana in corpore sano értelme csak az imák és panaszok tartalmával és értelmével összefüggésben érthető teljesen. Szatírikusként nem azt állította tehát, hogy kizárólag egészséges testben lakhat egészséges lélek, hanem azt, hogy ez kívánatos lenne, mert gyakran találkozott ennek ellenkezőjével. Iuvenalis emellett még a korára (Kr.u. 60 - 127) jellemző, sportolókat dicsőítő divatot is parodizál(hat)ta."

De a "kivétel erősíti a szabályt"-hoz hasonlóan ez a mondás is eltorzult a köznyelvi használatban.

2013. ápr. 21. 19:38
 29/35 anonim ***** válasza:

Ép egy p.

Látod senki sem tökéletes, mindenkibe bele lehet kötni. Ha ennyire magas elvárásokkal közeledsz az emberekhez, csak csalódni fogsz.

2013. ápr. 21. 19:47
 30/35 anonim válasza:
86%

KEdves Kérdező!

Hosszú lesz a mondanivalóm. Tudod mi a te bajod? Az, hogy undorodsz a kövér emberektől.Nem kell itt semmiféle kertelő lóf*sz kérdéseket feltenni, és bármit is mondasz, ez látszik az összes itt leírt válaszodból.És hiába próbálna meg téged bárki is megérteni, senkinek sem menne. Meg szerintem nem is akarnának sokan. Szállj már magadba légyszíves. Gondolkozz már el azokon, amiket ide leírtál válaszokként. Mégis kinek képzeled te magad? Az, hogy téged megáldott a sors egy olyan alakkal, betegségek nélkül, amibe nem lehet belekötni, az egy dolog, ez sajnos nem mindnekinek jár. Sőt lehet, hogy neked sem, mert te nem kövér vagy, hanem kapafogú, vagy o-lábú. Kétféle kövér ember létezik: Az aki valamilyen betegség miatt hízott el, és az, aki nem. Egyik sem tartozik rád. ÉS TE, aki nem vagy érdekelt a hormonbetegségben, vagy az elhízásban, légyszi ne oktass már ki másokat, hogy mit hogyan kellene tennie. Nem vagy orvos, aki tudná, nem vagy te semmi, csak egy ember, akinek szúrja a szemét a plusz fölösleg másokon, de magára nem néz, és a saját hibáit nem veszi észre. Ha külsőre nincs is veled probléma, a belsőddel, az agyaddal nagyon nagy gondok vannak. Addig csinálod ezt, addig baszogatsz majd kövéreket a súlyuk miatt, meg addig mondogatod, hogy ők senkik, hogy észre sem veszed, egy ember nem marad majd melletted, azt öregen fogsz meghalni egy panelban. Hogy lehet hogy te elvileg nem vagy kövér, mégis azok problémáival foglalkozol? Miért nem éled a saját életedet, és az, ami számodra undorító, elfogadhatatlan, miért nem kerül ki a mindennapjaidból? Nem hittem benne én sem, de bebizonyosodott már nem egyszer előttem, hogy ha valami szart kavarsz, vissza fogod kapni így vagy úgy. Figyeld csak meg..még meglehet hogy 10 év múlva 145 kilós leszel, na majd akkor én bombázlak ennyire agyatlan és balf*sz válaszokkal, mint amilyenekkel te láttad el a válaszolókat. :)

2013. ápr. 24. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!