Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kövér ember...

Szerintetek egy kövér ember véleménye számít bármit is?!

Figyelt kérdés
Szerintem, ha valaki önmagát sem tudja kontrollálni, nem le hét hiteles másban sem.

2013. ápr. 17. 18:44
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt feltehetnéd úgy is, hogy "egy dohányzó ember véleménye" vagy egy "alkoholt fogyasztó ember véleménye", sőt akár úgy is, hogy "egy olyan ember véleménye aki minden nap mással fekszik össze".

Nem gondolod? Nem értem, hol számít a hitelességben az, hogy valaki kövér-e vagy sem.

(mielőtt nekem támadnál, nem vagyok kövér, csak baromira nem értem, hol függ össze)

2013. ápr. 17. 18:52
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos dolgokban,amelyekhez hozzáértő módon tud hozzászólni,igenis lehet kompetens a véleménye.lehet intelligens,tanult,kulturált,ügyes,talpraesett,stb. a testsúlyától függetlenül is.Hiszen teljes értékű ember ugyanúgy,mint bárki más.Nyilván nem azt mondom,hogy egészséges életmód,vagy sport,testmozgás,diéta,stb. témában prezentáljon kiselőadásokat,vagy hogy joga van beszólni bárkinek is,esetleg egy vékonyabb emberkének,ez megint más tészta.Viszont véleménye lehet,és az a vélemény simán lehet releváns.
2013. ápr. 17. 18:53
 3/35 A kérdező kommentje:
#1. Amiket felsoroltál, azok is a kövér ember kategóriájába tartoznak, mert ezek mind, összefoglalva, akaratlan, függő emberek!
2013. ápr. 17. 19:05
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Kösz. Hormonális okok miatt híztam 20 kilót, amit 3 év után végre diagnosztizáltak. Pedig nem zabálok össze-vissza, süteményeket, cukros dolgokat egyáltalán nem eszem. Amíg nem gyötört állandó fáradtság, rendszeresen mozogtam is.

És... orvosira járok:)

Úgyhogy mielőtt elkezdesz degradálni egy elhízott embert, előtte jusson eszedbe, hogy nem tudhatod, mi vezetett a jelenlegi állapotához.

2013. ápr. 17. 19:09
 5/35 anonim ***** válasza:

Te legalább tökéletes vagy.

Addig egy kis hasznos olvasmány:

[link]

2013. ápr. 17. 19:24
 6/35 A kérdező kommentje:

Szerintem aki azt hiszi, hogy hormonális okok miatt hízik, az is a száján viszi be a kalóriákat, nem a hormonok termelik a zsírt! Csak az anyagcsere lassú, de ha kevesebbet eszel, nem hízhazhatsz csak egyik napról a másikra 20 kilót!

Ne haragudj, senkit sem szeretnék megsérteni!

2013. ápr. 17. 19:29
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak kijelented, hogy az emberek 99%-nak a véleménye kutyagumit sem ér, mert nem felel meg az általad támasztott magas követelményeknek. Ez egy nyilvánvalóan abszurd álláspont. Vagy ha egy kövér ember mondja, hogy Orbán Viktor rossz miniszterelnök, akkor csakazért is a Fideszre szavazol?
2013. ápr. 17. 19:38
 8/35 A kérdező kommentje:

A válaszod első részében van valami! De az utolsó mondat az nem igaz. Semmit nem szoktam direkt, ellenkezésből csinálni.

De azért, amit mondtam az elhízásról, abban van igazság, ha nem is 100%-osan!

2013. ápr. 17. 19:43
 9/35 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek akik mindenféle sz@t megesznek mégis csontsoványok. Vannak olyanok akik ha emgesznek egy 1 szelet kenyeret már hízik pár dekát. Emberfüggő. Régen az ősemberek miért voltak izmosak és erősek? Mert halakon, húsokon éltek meg növényeken ami egészséges. És mellette mozgtak: a Mai világban mi van? Nem azért hízik meg egy ember mert össze vissza eszik mindent persze van ilyen hanem azért mindenféle különböző kajába élelmiszerekbe beltesznek egy csomó cukrot mindenféle sz@r tartósítsószert ezt meg azt nem tudhatod tehát hogy készül ahogy azt se hogy hoygan reagál ezekre a kajákra a szervezeted. Valakinél így valakinél úgy. Halakon kéne élni meg csirkéken ami egészséges persze pont ezek a legdrágább húsok majdnem, főleg a csirkemellfilé 1800 forint kgjával.
2013. ápr. 17. 19:51
 10/35 anonim ***** válasza:
Előzővagyok: tehát számít egy kövér ember véleménye. Ahogy minden ember véleménye számít.
2013. ápr. 17. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!