Szerintetek egy kövér ember véleménye számít bármit is?!
Első vagyok
Asszem értem, hogy milyen gondolatok húzódnak a kérdésed mögött. Viszont nem fogalmaztad meg jól, valószínű ezért "estek neked" többen is.
Én úgy vagyok vele, hogy azoknak a véleménye számít, akik hozzám közel állnak. Ha ő éppenséggel dohányzik, vagy esetleg van rajta 10 kiló plusz, nem számít, mert jól ismerem illetve ő is engem, valószínű sokkal objektívebben látja a dolgokat, mint egy egészséges életet élő, tökéletes BMI-vel megáldott ismeretlen.
"Csak az anyagcsere lassú, de ha kevesebbet eszel, nem hízhazhatsz csak egyik napról a másikra 20 kilót!"
Kedves kérdező, nekem is hormonális problémáim vannak, az utóbbi 3 évben 30 kg szedtem fel, pedig ma pl. 2 db 3 in 1 -en kívül, egy fél csirkecombot ettem. Tegnap 3 tojásból rántottát. Tehát tényleg eszek, de ez nem mondható soknak.
És van egy főiskolai diplomám, plusz az egyetemet most végzem. Sőt igenis tudok a sporthoz is relevánsan szólni, mert évekig több sportot is űztem, volt amit versenyszerűen.
"hanem inkább a szexi nővérke pult mögött..."
Azt nem mondanám, mivel lány vagyok! De ha egy elhízott, vastag újjú, vagy egy sportos orvos közül választhatnék, inkább az utóbbi lenne az.
Ha valakinek hormonproblémái vannak, miért nem próbál egészségesen táplálkozni, hogy helyre jöjjön. Nem 3 tojást kell enni, hanem inkább zöldséget, gyümölcsöt, babféléket, olajos magokat, teljesőrlésű lisztből készült dolgokat... Ezért van az, hogy amint látszik az elhízott emberek véleménye nem sokat ér, hiszen még magukról sem tudnak gondoskodni. Ha valaki nem egészséges, akkor másképp látja a világot. Mindent csak természetesen kell csinálni, a természet törvényei szerint!
"Mindent csak természetesen kell csinálni, a természet törvényei szerint!"
A természet törvényei szerint a gyerekek több mint fele nem érné meg a felnőttkort. És minden pasi szakállas lenne.
Ha helyre akarsz jönni ne egyél semmilyen húst, se tejet! Próbáld a legtöbb ételt nyersen enni. Zöldség-gyümölcs... VEGA táplálkozás!
A méreganyagok kiürülnek a szervezetedből, javul a hormonháztartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!