Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kövér ember...

Szerintetek egy kövér ember véleménye számít bármit is?!

Figyelt kérdés
Szerintem, ha valaki önmagát sem tudja kontrollálni, nem le hét hiteles másban sem.

2013. ápr. 17. 18:44
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy minden ember véleménye számít, de nem sokat...
2013. ápr. 17. 19:57
 12/35 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Asszem értem, hogy milyen gondolatok húzódnak a kérdésed mögött. Viszont nem fogalmaztad meg jól, valószínű ezért "estek neked" többen is.

Én úgy vagyok vele, hogy azoknak a véleménye számít, akik hozzám közel állnak. Ha ő éppenséggel dohányzik, vagy esetleg van rajta 10 kiló plusz, nem számít, mert jól ismerem illetve ő is engem, valószínű sokkal objektívebben látja a dolgokat, mint egy egészséges életet élő, tökéletes BMI-vel megáldott ismeretlen.

2013. ápr. 17. 20:48
 13/35 anonim ***** válasza:
57%
Látom, nem szenvedtél még hormonális problémákkal. Nem is kívánom... mindenesetre öröm tudni, hogy vannak ilyen tökéletes emberek mint Te ;) Azért kíváncsi vagyok, traumatológián nyaki ütőeres vérzésnél elkezdenél-e nyavalyogni, hogy ne a csúnya kövér doktorbácsi műtsön, hanem inkább a szexi nővérke pult mögött...
2013. ápr. 17. 21:04
 14/35 anonim ***** válasza:

"Csak az anyagcsere lassú, de ha kevesebbet eszel, nem hízhazhatsz csak egyik napról a másikra 20 kilót!"

Kedves kérdező, nekem is hormonális problémáim vannak, az utóbbi 3 évben 30 kg szedtem fel, pedig ma pl. 2 db 3 in 1 -en kívül, egy fél csirkecombot ettem. Tegnap 3 tojásból rántottát. Tehát tényleg eszek, de ez nem mondható soknak.

És van egy főiskolai diplomám, plusz az egyetemet most végzem. Sőt igenis tudok a sporthoz is relevánsan szólni, mert évekig több sportot is űztem, volt amit versenyszerűen.

2013. ápr. 18. 00:16
 15/35 A kérdező kommentje:

"hanem inkább a szexi nővérke pult mögött..."

Azt nem mondanám, mivel lány vagyok! De ha egy elhízott, vastag újjú, vagy egy sportos orvos közül választhatnék, inkább az utóbbi lenne az.

Ha valakinek hormonproblémái vannak, miért nem próbál egészségesen táplálkozni, hogy helyre jöjjön. Nem 3 tojást kell enni, hanem inkább zöldséget, gyümölcsöt, babféléket, olajos magokat, teljesőrlésű lisztből készült dolgokat... Ezért van az, hogy amint látszik az elhízott emberek véleménye nem sokat ér, hiszen még magukról sem tudnak gondoskodni. Ha valaki nem egészséges, akkor másképp látja a világot. Mindent csak természetesen kell csinálni, a természet törvényei szerint!

2013. ápr. 18. 11:28
 16/35 anonim ***** válasza:

"Mindent csak természetesen kell csinálni, a természet törvényei szerint!"

A természet törvényei szerint a gyerekek több mint fele nem érné meg a felnőttkort. És minden pasi szakállas lenne.

2013. ápr. 18. 14:56
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Mucika, a teljes kiőrlésű liszt tudod mi? szénhidrát. akár a fehér leszt, vagy a cukor. a különbség annyi, hogy a vércukrot lassabban emeli meg. de attól még emeli. és az inzulinra rezisztens sejtjeim még ugyanúgy nem fogják felvenni, a zsírsejteket leszámítva. ezért hízom. pedig ha nagyon érdekel, gabonának csak korpovit kekszet és puffasztott gabonákat eszem, ezeket is csak reggelire, esetleg ebédre. cukrot nem eszem. hetente 2-3x kardiózom, erősítő gyakorlatokat csinálok. mindezzel annyit értem el, hogy nem hízom tovább, de nem is fogyok. tavaly nyáron mondjuk sikerült fogunom 10 kilót úgy, hogy naponta 3 órát mozogtam és szinte egyáltalán nem ettem szénhidrátot. de ezt egyetem mellett kivitelezhetetlen. szóval... legyél szíves, és ne okoskodj olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyekhez nem konyítasz ;)
2013. ápr. 18. 22:24
 18/35 A kérdező kommentje:

Ha helyre akarsz jönni ne egyél semmilyen húst, se tejet! Próbáld a legtöbb ételt nyersen enni. Zöldség-gyümölcs... VEGA táplálkozás!

A méreganyagok kiürülnek a szervezetedből, javul a hormonháztartásod.

2013. ápr. 19. 05:20
 19/35 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 19:52 válaszoló vagyok. Az utolsó válaszra: Húst nem enni? Éppen hogy a hús az ami egészséges. Nem kell vegának lenni ahoz. A csirkemellfilé főleg a tanyasi csirkemellfilében abban van a legtöbb fehérje ami fontos az emberi szervezetre nem is kicsit. mellé lehet enni zöldségeket gyümölcsöt De a hal és a csirke egészséges. A kenyér, a tartósítószeres dolgok, az üdítők, a margarin, meg az ilyenek nem egészségesek és ezekbe ki tudja hogy mi van.
2013. ápr. 19. 08:45
 20/35 A kérdező kommentje:
A csirke nem eszik húst, mégis olyan sok fehérjét előállít, hogy az nekünk nélkülözhetetlen?! Mi miért nem tudjuk ezeket előállítani? Csak nem az a kis madár, vagy a hal, magasabb rendű szervezet, mint a mi kis tökéletlen emberi szervezetünk?
2013. ápr. 19. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!