Ismeri-e valaki az ülőideg becsípődésre/lumbágóra/ derékfájásra való, receptre kapható, gyógyszertárban készülő lidocainos kenőcs összetételét?
nem kioktatást vagy egyéb tanácsot vártam kedves válaszra méltatóim. :-)
több lidocaint is tartalmazó receptet ismerek gyógyszerészektől. pont ezt amit keresek, pont azok a szakemberek akiket anno kérdeztem, nem ismerték. a patikákban nem mindig diktálnak recepteket. (most nem is vagyok olyan állapotban hogy szó szerint utána járjak.) olyan embertől vártam a választ akinek konkrét tapasztalata van az ügyben, például gyógyszerész vagy akinek háziorvos/ideggyógyász írt fel ilyet (mint itt az oldalon is olvastam egy régi kérdésnél), kimondottan ezen a néven: lidocainos...
a net-en egy magisztrális készítmény listán találtam is egy receptúrát, aminek egyetlen hatóanyaga a lidocain és izületre való kenőcs. lehet hogy ezt keresem.
köszönöm a jókívánságot és a figyelmet! :-)
(első hozzászólónak: ha nem akarsz vkit megsérteni ne tedd, inkább ha tudsz adj konkrét választ a konkrét kérdésre vagy ne írj semmit :-) )
Ezek a kenőcsök csak a fájdalom enyhítésére jók!Csak a tüneteket kezelik, nem oldják meg a gerinc problémáidat sajnos!
Próbáld ki, amit ez az orvos ajánl!: http://www.youtube.com/watch?v=ox9LteLslmA
Nekem bejött! Sokat javult a derekam a jótanácsi hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!