Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kérjem a gyógyszertárba...

Hogyan kérjem a gyógyszertárban a Canesten Kombi-féle kenőcs nélküli változatát?

Figyelt kérdés

Lehet gyógyszertárban úgy kapni, hogy a kenőcsöt nem mellékelik? Csak a kúpra lenne szükségem. Ha lehet így is venni, hogyan mondjam a gyógyszertárban? Mert ha azt mondom, hogy Canesten, akkor biztos a kenőcsre gondolnak, vagy persze rákérdeznek, hogy melyik fajtát..

L18

2009. szept. 24. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

persze, lehet külön is!

mondd, hogy Canesten hüvelytablettát kérsz.

én már vettem külön, tehát ez tuti :)

2009. szept. 24. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

A Canesten Combi attól konbi, hogy hüvelytabletta és kenőcs is van benne. :-) Ha csak hüvelytablettát szeretnél, akkor kérj csak azt.

A Combi amúgy megéri: így olcsóbb, mintha a kettőt külön vennéd meg, és a kenőcs nagyon jó a viszketés ellen addig, amíg a hüvelytabi ki nem irtja a gombát.

2009. szept. 24. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
18:17 Szerintem azért kér a kérdező csak tablettát mert krémje már van. Nekem is van már 3 tubussal, úgyhogy fölölegesnek tartom megvenni mégegyszer pláne, hogymég sose viszkettem kívül is, csak belső panaszaim voltak.
2009. szept. 24. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
jó napot kívánok, kérnék egy doboz canesten hüvelytablettát, tehát krém nélkül, csak magában!
2009. szept. 24. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, már 1 krémem van és minimálisan használtam belőle.

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!