Lehet gyógyszertárban kapni ilyen készítményt?
Figyelt kérdés
szűztea CLA max nevezetű fogyást elősegítő készítményt találtam a neten. Meg lehet rendelni 2100 forintért 40 szemet. A kérdésem az lenne, h lehet-e drogériában vagy gyógyszertárban venni, mert akk nem rendelem meg 1000ftos postaköltséggel. Ja és, ha kérhetem, akk a kérdésre válaszoljatok, nem érdekelnek a "nem ér semmit...egészségtelen" válaszok! A segítőkész válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)2011. máj. 14. 20:58
1/2 anonim válasza:
Általában lehet, sok patika másnapra beszerzi, ami épp nincs raktáron. De drogériákban (pl. Rossmann, dm) és bioboltokban is kapható. Érdemes utánaérdeklődni az árnak, mert nagy különbségek lehetnek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Örülök, hogy végre nem olyan választ kaptam, hogy nagyon egészségtelen, visszahízol, nem fogysz..stb.:)
2011. máj. 15. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!