Van esély arra, hogy az 50-51 kilómmal tudjak vért adni?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy vegyenek is, és ne csak elzavarjanak.2013. ápr. 15. 21:29
3/6 A kérdező kommentje:
kb. 165
2013. ápr. 15. 21:51
4/6 anonim válasza:
hát a BMI (testtömegindex)ed egész rendes, bár pár kiló valóban elférne... ha nincs keringési, vérképzési problémád vagy ilyesmi, véleményem szerint nincs akadálya a dolognak:)
De vegyük hozzá, hogy nem értek hozzá, odamenni és megkérdezni meg lehet:)
5/6 A kérdező kommentje:
Pénteken tervezzük párommal, hogy elugrunk, csak gondoltam előtte megkérdezem itt is. Csak mert épp nincs jobb dolgom :D
2013. ápr. 15. 22:11
6/6 anonim válasza:
50 kiló alatt nem lehet vért adni az első véradásnál én is 50 kg voltam és tudtam vért adni..elisájultam utánna :/ azóta lassan 3 éve nem mertem újra menni, de ebben a hónapban vagy a következőben adok vért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!