Ha valaki vért hány az alkoholtól, az miért van pontosan?
Figyelt kérdés
Ismerek egy alkeszt, aki arról panaszkodott, hogy vért hányt 1-2 hete. Egyszer fordult elő, azóta nem. Nagyon sokat iszik. Ez súlyos állapot lehet?2013. ápr. 5. 11:34
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor azért nem olyan súlyos a dolog, mint gondoltam.
2013. ápr. 5. 11:53
3/7 anonim válasza:
Végülis valóban nem, van egy tátongó seb a gyomrán, ami bevérzik, akár ki is lyukadhat és a gyomorsav a tartalmával együtt elönti a belső szerveket, tényleg nem annyira súlyos, mint egy fejlövés:D
4/7 A kérdező kommentje:
Én májzsugorra, májrákra, vagy nyelőcsövi visszértágulatra gondoltam, ami ha bevérzik, azonnal annyi. A gyomorfekély még gyógyítható, de a májzsugor már nem.
2013. ápr. 5. 11:58
5/7 anonim válasza:
Ha májzsugor, sárga a szeme.
Májrák, ha már vérzik, akkor nagyon fáj.
Nyelőcső, ahhoz meg lyukasnak kéne lennie.
6/7 anonim válasza:
Nem utolsó szempont: Milyen színű volt a vér? A gyomorvérzés élénk piros, friss fér. Ha máj, akkor fekete, ha vénás vérzés, akkor sötét színű.
7/7 anonim válasza:
A gyomorfekély sem gyógyítható minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!