Mit csináltok, ha lehangoltak, depressziósak vagytok?
Mit csináltok, ha lehangoltak, depressziósak vagytok?
Sportolok, egészségesen étkezek, ezeket szokták javasolni, d ezek nem segítettek, szóval gondolom nem ilyen alapvető a probléma. Igazából mindig is kicsit, csendesebb, visszahúzódóbb voltam, többször voltam lehangolt, de az utóbbi időben eléggé megerősödött már olyan fizikai tünetei is vannak, mint a hajhullás, pattanás, kellemetlen testszag, remegés, szorongás mindegyik ellen felszínesen próbálok védekezni, de valószínűleg ez a gyökere, és nem tudok mit csinálni, semmitől se vagyok boldog, csak a 2 legjobb barátnőmmel tudok őszintén beszélni, de erről nem is, nem is tudom miért vagyok ilyen ilyen, szóval ti mit javasolnátok? voltatok már így, mit csináltatok, amitől elmúlt?
Hallgass vidám zenét és mellette hangosan énekelj.
Google > pszichofitnesz
Egyél sok csokit, édességet, süteményt ezek a vércukorszint emelésével jó közérzetet biztosítanak.
HAllgass jó zenét, ahogyan más is tanácsolta.
Ezenkívül tartózkodj sokat a levegőn, élvezd, hogy itt a tavasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!