Normális az, hogy ha a medencecsontomra teszem a kezem, minden lépésemnél kattanik egyet? 16/L
Figyelt kérdés
Ha nem,akkor mi lehet ez? Mit csináljak vele?2013. márc. 28. 19:32
1/4 anonim válasza:
elvileg nem kéne de én is kattogok. a térdem, néha a csípőm is. 20l.
2/4 A kérdező kommentje:
Az jutott eszembe,hogy sokszor szoktam úgy spárgát csinálni (nem angol spárga) hogy nem melegítek be...Attól nem lehet?
2013. márc. 28. 19:54
3/4 anonim válasza:
Semmiképpen ne spárgázz bemelegítés nélkül!
Szerintem menj el ortopéd orvoshoz. Előfordulhat, hogy sekélyebb a csípőízületi vápád, amitől a combcsont feje kiugrik meg vissza, és ezért kattan. Ezt a vizsgálat kimutatja. Ez nem betegség, hanem állapot, amitől nem kell megijedni, hanem tanácsot kell kérni az orvostól, hogy hogyan kell élni vele. Például nem spárgázni hideg izmokkal. :-) Helyes életvitellel ez karbantartható, és megelőzhetsz vele egy ficamot vagy egy rondább kopást, ami megkeseríti az életedet.
És igyál meg naponta minimum két litert, az kell az ízületeknek is.
4/4 anonim válasza:
Kérdezz meg egy ortopéd orvost. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!