Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap vettem egy 2012,11 hó...

Tegnap vettem egy 2012,11 hó végén lejárt szavatosságú Slice üdítőt a Tesco-ban, ma vissza fogom vinni, mivel fenyegethetem meg őket? Többi lent

Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekel, hogy egy 4 hónapja lejárt termék árusítása esetében milyen szervekre hivatkozhatok, miközben a vevőszolgálati pultnál vagyok. Milyen jogok illetnek meg ilyenkor, esetleges kártérítés, vásárlók megtévesztése címszó alatt, stb.
2013. márc. 23. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

le fognak magasról tojni :(

Attol még iható nem??

Lehet csak elcimkézték..

2013. márc. 23. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Az üdítőknél a gyártó nyomja rá az üveg nyakára a fogyaszthatósági időt. Van egy különös mellékíze, emiatt figyeltem fel a szavatosságára, sajnos utólag. Nem iható, mivel lejárt 4 hónapja. Vásárolnál olyan húst, ami akár csak 4 napja járt le???
2013. márc. 23. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
mindenféle hőbörgés nélkül visszaviszed és vissza fogják adni a pénzed...
2013. márc. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!