HELP! Valami folyik az orromból!?
Sziasztok!
Szintén hasonló tünet. Sokáig nem foglalkoztam vele, mert kb fél évente 1szer-1szer meglep, na bumm. Viszont találtam egy érdekes oldalt, amin tökéletesen passzolt a tünet. Na nem szaporítom tovább, akinek ilyen tünete van, hogy esetleg megfázás után, erősebb orrfújás követkeuztében, vagy spontán egy lehajolás alkalmával sárgás színű folyadék ömlik ki az orrából az vizsgáltassa meg magát. Kifejezetten az orrmelléküreget és az orrgaratot. Cisztát tessék keresni. Illetve kerestetni az orvossal. Nem szabad hagyni, hogy lerázzanak, mert sajnos ott lesz az. Négány esetben akár több is lehet.
Remélem segítettem.
Sziasztok!
Érdekelne mi lett a vége a dolognak,mert a Feleségem néhány napja ugyanerre a problémára panaszkodik.Elment fül-orr-gégészhez, de lerázták azzal hogy biztos allergia és felírtak neki valamilyen orrspray-t... Szegény nagyon fél mert sok negatívumot hallott róla de ilyennel még senki sem találkozott az ismeretségi körében.
Kérlek írd le mi lett veled végül is, fontos lenne!
Köszi
Sziasztok!
Tudom, elég régi a történet, de akiknél ilyen volt, mi lett a diagnózis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!