Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » HELP! Valami folyik az orromból!?

HELP! Valami folyik az orromból!?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beteg, náthás, nem vagyok betaknyosodva sem meg semmi, de az előbb amikor lehajoltam elkezdett valami dőlni az orromból. Először azt hittem, hogy vérzik és nagyon megijedtem, de aztán láttam, hogy átlátszó, vízszerű valami. Furcsa sós íze van (ne nevessetek ki, nem direkt kóstolgatom...) és azóta folyik. Nem merem lehajtani a fejem mert akkor nagyon jön. Mi ez???
2013. márc. 21. 22:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ilyen már velem is történt : egyszerűen elkezdett folyni az orromból ez a vízszerű folyadék, semmit nem tudtam tenni ellene, odatartottam egy papírzsebkedőt, míg tartott a folyás...

Aztán egy idő múlva megszűnt...

Nekem 1-2 óra múlva elmúlt ez a dolog, nem hiszem hogy ez valami veszélyes-kóros betegség lenne...

2013. márc. 21. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez lehet nagyon komoly is, szóval semmiképp ne bagatelizáld el. Minél előbb menj be az ügyeletre!
2013. márc. 21. 23:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg allergia! Per pillanat én is ezzel küszködök!
2013. márc. 21. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor volt már ilyen a megfázás első szakaszában, utána lettem náthás és jött a többi tünet is.
2013. márc. 22. 06:45
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kb. 2 hete gyógyultam ki a náthából, nem hiszem, hogy visszaestem volna. Most már elmúlt, de egész éjszaka fájt a fülem, tökre féltem, hogy abból is elkezd folyni valami... De lehet, hogy csak túlreagáltam. :) Köszi mindenkinek!
2013. márc. 22. 07:32
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem gyógyultál ki telljesen a náthából, ráment a füledre, menj el orvoshoz.
2013. márc. 22. 07:57
 17/25 anonim ***** válasza:
Azon az oldalon a doki látatlanba írta az agyvizet!Kétlem,hogy az fojna neked!Dokihoz mikor mész?
2013. márc. 22. 16:18
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy menjek-e, utoljára 3 hete voltam. Meg jól érzem magam, nem fáj semmim és nem folyik már semmim :)Nem tudom, hogy vegyek-e ki ez miatt szabit hétfőre...
2013. márc. 22. 16:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha teljesen jól érzed magad,akkor jó,de ha estetleg tényleg van valami,(amit kétlek)akkor orvos segíthet,ha meg nincs semmi,akkor megnyugszol
2013. márc. 22. 23:02
 20/25 Pimpike85 válasza:

Sziasztok! Nálam is ez a helyzet, már egy hónapja... bár régen is előfordult, de nem napi szinten. Tusolás, fürdés után lehajolok akkor az a vízszerű folyadék ömlik az orromból, aztán ha lefekszek és jobbra fordítom a fejem... szabályszerűen ömlik. Ha hátrahajtom a fejem, érzem, h a nyelőcsövemen megy végig.

Volt egy előzmény... beteg lettem, viszketett hetekig a fejem... a doki kitalálta, h rüh, de nem az volt, hanem porallergia, poratkával találkoztam, és a fejbőrömet megtámadta..és attól voltam beteg. Szedtem allergiabogyót rá... talán a gyógyszer vagy maga az allergia válthatja ki?

2013. ápr. 3. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!