HELP! Valami folyik az orromból!?
Ilyen már velem is történt : egyszerűen elkezdett folyni az orromból ez a vízszerű folyadék, semmit nem tudtam tenni ellene, odatartottam egy papírzsebkedőt, míg tartott a folyás...
Aztán egy idő múlva megszűnt...
Nekem 1-2 óra múlva elmúlt ez a dolog, nem hiszem hogy ez valami veszélyes-kóros betegség lenne...
Sziasztok! Nálam is ez a helyzet, már egy hónapja... bár régen is előfordult, de nem napi szinten. Tusolás, fürdés után lehajolok akkor az a vízszerű folyadék ömlik az orromból, aztán ha lefekszek és jobbra fordítom a fejem... szabályszerűen ömlik. Ha hátrahajtom a fejem, érzem, h a nyelőcsövemen megy végig.
Volt egy előzmény... beteg lettem, viszketett hetekig a fejem... a doki kitalálta, h rüh, de nem az volt, hanem porallergia, poratkával találkoztam, és a fejbőrömet megtámadta..és attól voltam beteg. Szedtem allergiabogyót rá... talán a gyógyszer vagy maga az allergia válthatja ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!