Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » HELP! Valami folyik az orromból!?

HELP! Valami folyik az orromból!?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beteg, náthás, nem vagyok betaknyosodva sem meg semmi, de az előbb amikor lehajoltam elkezdett valami dőlni az orromból. Először azt hittem, hogy vérzik és nagyon megijedtem, de aztán láttam, hogy átlátszó, vízszerű valami. Furcsa sós íze van (ne nevessetek ki, nem direkt kóstolgatom...) és azóta folyik. Nem merem lehajtani a fejem mert akkor nagyon jön. Mi ez???
2013. márc. 21. 22:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Utcán voltál?Megeredt az orrod a hidegtől?!Vagy allergia
2013. márc. 21. 23:01
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem, egész nap bent voltam. Allergia? Hát nem tudom, hogy mi okozhatta, de még mindig nem állt el.
2013. márc. 21. 23:02
 3/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak vizes orrfolyás. Koponyaalapi sérulesnel az agyviz is ilyesmi, csak az izetlen ugy tudom. Ha volt fejserulesed azzonnal menj az ugyeletre!
2013. márc. 21. 23:03
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem, hál istennek nincs fejsérülésem. De hát nem is vagyok beteg és ilyen hirtelen kezdene el folyni az orrom? Olyan furcsa érzés egyébként mint amikor a vér folyik belőle. Nem érzem,hogy jön csak azt, amikor már folyik... és nagyon sok !
2013. márc. 21. 23:06
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb lenne, ha letakarnad vagy bedugaszolnad mint orrverzesnel szoktak, bar azt jobb hagyni. ha nem enyhul el kene menned az ugyeletre.

fuledbol nem folyik semmi?

2013. márc. 21. 23:24
 6/25 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam, hogy bedugaszolom.

Nem, a fülemből semmi nem folyik.

2013. márc. 21. 23:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van ilyen,ha a szekrény tetején takarítok(ami mint mindenkinél,jó poros,mert ott rendesen megül a por)de nekem viszket is tőle a nózim!Ismerősömnél szintúgy van,ő sok mindenre allergias!Nem vettetek új öblítőt,stb?
2013. márc. 21. 23:31
 8/25 anonim ***** válasza:

[link]

nem ijesztgetni akarlak. azert tenyleg erdemes lenne a ful orr gegeszet

2013. márc. 21. 23:32
 9/25 A kérdező kommentje:
Hát sok mindenre vagyok allergiás(pollenekre), de idáig ilyen tünet még sosem volt! és nem olyan mint a spontán orrfolyás mint amikor pl, kifáradok leizzadok és ahogy bejövök a melegre elkezd kicsit folyni az orrom. Hanem érzem basszus ugyanazt a fura érzést amikor elpattan egy hajszálér és orrvérzése van az embernek. Nem tudom, lehet hogy csak beképzelem magamnak, de ilyen még nem volt. Ha lefelé nézek szabályosan folyik!és nem csak csöpög. Nem tudom elmagyarázni, de nagyon fura. Remélem reggelre elmúlik.
2013. márc. 21. 23:37
 10/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a linket! Remélem, hogy csak allergia/megfázás miatt van
2013. márc. 21. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!