Meg vagyok fázva, és az orromból sárga váladék folyik ki, de csak az egyikből. És kellemetlen szaga is van. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 10:36
1/5 anonim válasza:
Valószínüleg arcüreg gyulladásod van.kellene antibiotikumot íratnod,és orvoshoz menned.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is arcüreg gyulladásod lehet. Amíg nem jutsz orvoshoz, infra lámpázd a kérdéses oldalt, és inhaláljál kamillás gőzzel.
3/5 anonim válasza:
Elvileg ha meg kopogtatod meg az arc csontot es ha faj akk tuti az van :D nekem mikor sinus gyulladasom volt meg koppogtattam a a szemoldokom kozti reszt es majd bele doglottem ugy fajt :D XD szal ahogy irtak doki inhalalni es nem sisak nelkul moztrot hajtani :D mert legtobszor attol van :D
4/5 anonim válasza:
Az elszineződött váladék a bacik távozását is jelentheti, sőt az a jó ha szines mert így távozik és nem gyűlik össze az arcüregben. De persze nálad lehet nem ez áll fent, így jobb ha elmész orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Már az is nagy baj, hogy 2 orrod van és az egyik folyik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!