Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség, nem tudom mit tegyek!?

Segítség, nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Feldugtam magamnak egy radírt,de annyira felcsúszott,hogy ugyan még érzem,de nem bírom kiszedni. Anyukámnak nem akarok szólni., Mit tegyek???

2013. márc. 18. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod kiszedni akkor guggolj le és próbálj nyomni! Jó erősen. Ezt ismételgesd! Ha ígyse jön ki menj nőgyógyászhoz!
2013. márc. 18. 20:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de csak elszédülök....:( Nincs más megoldás nőgyógyászon kívül??
2013. márc. 18. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmi. Azonnal menj orvoshoz! Ha feljebb csúszik akkor lehet hogy csak a műtét marad! Most menjetek! Minnél hamarabb!
2013. márc. 18. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Esetleg valami csipesz de nehogy jobban felnyomd! Nem igazán ajánlom!
2013. márc. 18. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:
De ez nekem nagyon ciki,nemis értem mért tettem...:( Nem akarom hogy bárki is tudja...kb 3 hete már ott van de nem csúszott feljebb semmivel! És ha csak ott hagyom? :/
2013. márc. 18. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Úr isten 3 hete? Ha otthagyod akkor azzal semmi se lesz jobb! A nőgyógyász nem cikis! Senki se fogja megtudni mivel az orvosoknak titoktratási szerzősésük van! Nem adhatnak ki semmit a betegről! Menj el nyugodtan! Hány éves vagy?
2013. márc. 18. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:
14 :'(
2013. márc. 18. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:

csipesz, de ne szemoldok csipesz, hanem ilyen:

[link]

de elotte forro vizben forrald, hogy fertotlenitsd (2-3 percig)

fekudj le, hatad tamaszd meg parnakkal (vagy feudj be a kadba) huzd fel a terdeidet, vegyel nehany mely levegot hogy lehetoleg ellazulj, majd (tiszta) kezzel egyikkel huzd szet, masikkal nagyon lassan nyulj fel a csipesszel, amikor erzed, hogy hozzaert a csipesz, probald osszefogni es kihuzni

2013. márc. 18. 21:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy!!!!!!
2013. márc. 18. 21:07
 10/11 anonim válasza:
ha már 3 hete ott van akkor nem lehet semmi bajod befogadta a szervezeted :DDDD
2013. márc. 18. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!