Segítség, nem tudom mit tegyek!?
Figyelt kérdés
Feldugtam magamnak egy radírt,de annyira felcsúszott,hogy ugyan még érzem,de nem bírom kiszedni. Anyukámnak nem akarok szólni., Mit tegyek???2013. márc. 18. 20:43
1/11 anonim válasza:
Ha nem bírod kiszedni akkor guggolj le és próbálj nyomni! Jó erősen. Ezt ismételgesd! Ha ígyse jön ki menj nőgyógyászhoz!
2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de csak elszédülök....:( Nincs más megoldás nőgyógyászon kívül??
2013. márc. 18. 20:54
3/11 anonim válasza:
Semmi. Azonnal menj orvoshoz! Ha feljebb csúszik akkor lehet hogy csak a műtét marad! Most menjetek! Minnél hamarabb!
4/11 anonim válasza:
Esetleg valami csipesz de nehogy jobban felnyomd! Nem igazán ajánlom!
5/11 A kérdező kommentje:
De ez nekem nagyon ciki,nemis értem mért tettem...:( Nem akarom hogy bárki is tudja...kb 3 hete már ott van de nem csúszott feljebb semmivel! És ha csak ott hagyom? :/
2013. márc. 18. 21:00
6/11 anonim válasza:
Úr isten 3 hete? Ha otthagyod akkor azzal semmi se lesz jobb! A nőgyógyász nem cikis! Senki se fogja megtudni mivel az orvosoknak titoktratási szerzősésük van! Nem adhatnak ki semmit a betegről! Menj el nyugodtan! Hány éves vagy?
7/11 A kérdező kommentje:
14 :'(
2013. márc. 18. 21:04
8/11 anonim válasza:
csipesz, de ne szemoldok csipesz, hanem ilyen:
de elotte forro vizben forrald, hogy fertotlenitsd (2-3 percig)
fekudj le, hatad tamaszd meg parnakkal (vagy feudj be a kadba) huzd fel a terdeidet, vegyel nehany mely levegot hogy lehetoleg ellazulj, majd (tiszta) kezzel egyikkel huzd szet, masikkal nagyon lassan nyulj fel a csipesszel, amikor erzed, hogy hozzaert a csipesz, probald osszefogni es kihuzni
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy!!!!!!
2013. márc. 18. 21:07
10/11 anonim válasza:
ha már 3 hete ott van akkor nem lehet semmi bajod befogadta a szervezeted :DDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!