Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem merek idegen helyen...

Nem merek idegen helyen "székletelni" mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok.. mindig is volt ez a frusztrálciós problémám hogy csak akkor tudok nyugodtan székletelni ha más nem hallja.. megyek ki egy hétre cserediáknak olaszba és ugye idegen család meg minden..tökre félek hogy vékonyak az ajtók, egyik bnőmbél is nyaraltam nagyon vékony volt az ajtó 3 napig nem bírtam székletelni, mert mindig fusztrál az hogy közben fingok is és az hangos és tök gáz ha meghallja vki, és ezért elsem merek menni wc-re.. és voltilyen eset ami nagyon ciki volt és ezért is.. tudom hogy ez gáz de a nyomástól ugye a gáz is akarva akaratlanul távozik..:(( és nagyon kellemetlen lenne, nyilvános helyen ahol sok ember ki be mászkál nagyon nem merek, ott ilyen történik milyen gáz már? szerintetek mit csináljak? Nem akarom azt hogy székrekedést kapja tuti sok mindent fogok kajálni, nem hiányzik hogy hasfájásaim legyenek pluszban..:(

18l

2013. márc. 15. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért lenne gáz? Mindenki fingik...a wc-n nem gáz, hidd már el.
2013. márc. 16. 13:57
 12/12 A kérdező kommentje:
jó..:D
2013. márc. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!