Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok székletelni?

Figyelt kérdés

már 1 orája nem tudok sokszor van székrekedésem,de tobbnyire csak nem jon,most pedog egyszeruen nem tudom kinyomni,mert tul nagy és fáj.valami ami segíthetme?

14/L

2012. márc. 23. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél kúpot a gyógyszertárban (Glicerin vagy Dulcolax) ezek fellazítják és ki tudod nyomni, vagy beöntés.
2012. márc. 23. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyél-, igyál nagyobb mennyiséget most. Általában a lenmag, lenmagpehely rendszeres fogyasztása segíthet.

Vagy: Holnap reggel Mira gyógyvizet igyál 1-2 dl-t langyosan éhgyomorra.

2012. márc. 23. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Van otthon, valamilyen lekvár, vagy szörp? A legjobb a szilva lekvár lenne a mostani problémádra. Ha nincs igyál vizet .

Egyébként meg egyél sok rostosat, zöldséget, gyümölcsöt, igyál rengeteg vizet, vizet és vizet.

2012. márc. 23. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakori ez a problémád akkor csináld azt amit az anyósomtól tanultam. Minden este , már 20 éve nem fekszem le úgy, hogy egy negyed phenoptalainumot be ne szednék egy jó pohár vizzel. Még akkor is ha minden rendben. Nem szoktam hozzá, pedig sokan azt mondták, hogyha megszokom akkor naponta hatot is bevehetek.20 éve elég a negyed. Vigyázz hogy a székleted rendben legyen, mert az erőlködéstől aranyeret, idősebb korban agyvérzést lehet kapni.
2012. márc. 23. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
hát g&yakori,de nem így.most készul kijonni,de nem megy gondolom,mert tul nagy fáj is meg visszanyomni is alig tudom és az is fáj.nekem általában csak érzem kell,de nem igazán jon.most ittam valamilyen teát,remélem segíteni fog,de még azota nem érzem hogy kellen wc-znem
2012. márc. 23. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Igyál kamilla teát, masszírozd az alhasad, feküdj le és húzd fel a lábaid
2012. márc. 23. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
gyógyviizet ajánlanék, a Hunyadit. nekem az szokott használni
2012. márc. 23. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, en is csak azt tudom tanacsoln mint az elso valaszolo, hogy meg ha kellemetlen is , akkor is "dugj" fel egy kupot es hidd el hogy fog segiteni.ellazulsz akkor nem fog fajni. jobbulast
2012. márc. 23. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!