Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem merek idegen helyen...

Nem merek idegen helyen "székletelni" mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok.. mindig is volt ez a frusztrálciós problémám hogy csak akkor tudok nyugodtan székletelni ha más nem hallja.. megyek ki egy hétre cserediáknak olaszba és ugye idegen család meg minden..tökre félek hogy vékonyak az ajtók, egyik bnőmbél is nyaraltam nagyon vékony volt az ajtó 3 napig nem bírtam székletelni, mert mindig fusztrál az hogy közben fingok is és az hangos és tök gáz ha meghallja vki, és ezért elsem merek menni wc-re.. és voltilyen eset ami nagyon ciki volt és ezért is.. tudom hogy ez gáz de a nyomástól ugye a gáz is akarva akaratlanul távozik..:(( és nagyon kellemetlen lenne, nyilvános helyen ahol sok ember ki be mászkál nagyon nem merek, ott ilyen történik milyen gáz már? szerintetek mit csináljak? Nem akarom azt hogy székrekedést kapja tuti sok mindent fogok kajálni, nem hiányzik hogy hasfájásaim legyenek pluszban..:(

18l

2013. márc. 15. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha muszáj lesz hozzá fogsz szokni.
2013. márc. 15. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem kellene ennyit stresszelni. Ugyanis mindenki büdöset kakál a WC-n és hangosan pukizik. És ha ezt vki meghallja, akkor mi van? Semmi.
2013. márc. 15. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Mégis mi a ciki? Mindenki fingik és kakál, a wc-n meg semmi ciki nincs benne.
2013. márc. 15. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A wc-re mindenki ugyanabból az okból jár, nem hall az ember nyilvános helyen sem semmi olyat, amit maga ne csinálna. Nem fog rád senki furcsán nézni és nem kell rosszul érezni magad amiatt, hogy elmész wc-zni.
2013. márc. 15. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
En is ileyn vok mint te.Sajnos en sem tudok mashol csak otthon vagy olyan helyen ahol nincs senki.Inkabb tartogatom...voltam en is osztalykirandulason en nem kakiltam egy hetig.Engedd meg a csapot akkor nem halljak ha mar nagyon kell.
2013. márc. 15. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

muszáj lesz pedig.. én egyszer úgy mentem el táborba, hogy 5 napig nem...

gondolj arra, hogy más is ugyan olyan büdöset csinál :)

2013. márc. 15. 20:31
 7/12 A kérdező kommentje:
de nem is a büdösség az hanem ink az a fing hang az borzasztóan kínos ha olyan kicsúszik...
2013. márc. 15. 22:21
 8/12 A kérdező kommentje:
oké megpróbálok nem görcsölni ezen :S
2013. márc. 15. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért kínos a wc-n???? Én ezt komolyan nem értem nőként :D Mert ha még család előtt vacsora közben, akkor megérteném. Amúgy meg fingani nem csak kakálás közben lehet.
2013. márc. 15. 22:22
 10/12 A kérdező kommentje:
hát de ha más is hallja nekem az igenxd jó barátnők előtt családtagok előtt nem gáz, de azért vendégségben vagy nyílt wc-n
2013. márc. 16. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!