Nem tudok idegen helyen kakalni, mit tegyek?
Muszáj lesz! Használj illatosítót, nyiss ablakot.
És ők is kakilnak...
Na sorstárs, én együtt érzek Veled,mert én is ezzel küzdtem világéletemben:D és tudom milyen nehéz ügy, hogy megtud keseriteni egy nyaralást.
Am hol vagy apartman, szálloda?
Nincs olyan idő amikor senki sincs a környezetedbe?Mondjuk elmennek enni vagy ilyesmi?Akkor kénne megoldani.Hogy elméssz kicsit, vagy mondod,hogy majd mindjárt méssz utánuk.
Vagy nálam olyan is volt, hogy pl. osztálykiránduláson, vagy balatonon a pláza, vagy strand wj-be tudtam, közbe végig húztam a wc-t, hogy ne legyen hangja és ha meg is halják, még bennmaradsz kicsit,meg úgyse ismernek. Mondjuk én mindig jól jártam ilyen helyzetbe,mert nem volt benn senki.Közbe mindig tereltem a figyelmemet pl. olvastam vagy mobilon játszottam.
Mostmár jobb volt,eljutottam arra a szintre idén,hogy már megmondtam a barátomnak(egy hotelbe voltunk),hogy menjen le nyugodtan előre addig inni egy kávét a hallba,én még elugrok wc-re.Mondta,hogy megvár, de megmondtam neki,hogy én csak úgy tudok, ha nincs ott senki.Nevetett egyet,aztán ment is,hogy akkor lenn vár,addig kér ki nekem kávét.:D Aztán igy meglett oldva a nyaralás. =)
Am meg a kávé, mert olyan is volt,hogy amikor lehetett volna akkor meg az inger nem volt meg,ezen nekem a kávé segitett.Háát sok szerencsét, és tényleg próbáld megoldani, mert akár súlyos következménye is lehet ám,ha nem tudsz. :S
Én nem problémázok ezen, bárhol tudok, de tényleg.
Minél tovább húzod annál rosszabb lesz.
Lazíts.
Dehogynem tudsz, ha nagyon muszáj. Egy hónapig nem fogsz nem tudni vagy akarni nem kakilni, mert kb. 10-12 nap után bélzavarodást kapsz, bélelzáródást és a kínok kínja közt megpusztulsz.
Azért írom ilyen drasztikusan, hogy kapj már észbe! Persze, hogy nem rózsaillatú, amit termlesz a klotyón! Miért, szerinted, másoké az? A klotyót pedig be lehet körbe papírozni, ha az zavar.
Először is, mielőbb vegyél be székletlazítót Pl. Tisasen B-t), vagy igyál éhgyomorra langyos vizet (tudom, hogy unodító, de nagyon hasznos!), vagy szintén éhgyomorra szilvát vagy szilvalevet, ha van a közelben bolt, akkor vehetsz kismamalekvárt is, esteleg koplalj egy napot és csakis rostos narancslevet igyál és gyümölcsöt egyél. Az előbb-utóbb meghozza a kívánt eredményt. :)
Ha pedig hazementél, és még fennáll ez a gond, akkor érdemes elmenni pszichológushoz, aki némi beszélgetős terápiával tud segíteni ezen a gondon.
Kevés az önbizalmad vagy mi? Nekem egyik ismerősöm olyan nagyképű mint a sz*r (igen a nagyképűségnek és túlzott önbizalomnak szerintem több jó oldala van mint rossz) na ne aggódj ő ha egy 20 fős társaság ül a wc ajtó előtt akkor is akkorát sz*rna ,hogy csak recsegne az ajtó :D :D
És ezt normálisan is fel lehet fogni. Egy normális ember ha pl a párja szüleinél van és viselkedni kell nem megy el sz*rni . De ha muszáj b*zdki akkor nem stresszel ezen és elmegy. MINDENKI sz*rik a sz*r a világ legtermészetesebb dolga. Ők is csinálják gondolj bele ,hogy kiröhögnének ,hogy nem mersz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!