Mit tegyek, ha erős székrekedésem van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Erős székrekedésem van, és már az összes módszert kipróbáltam, amit csak lehetett, de még mindig nem tudok székelni. Bélgázom van, de nem jön rám a székelés immár 4 napja.#székrekedés #kakálási nehézségek #nem tudok kakálni #kakálni kell #a kakálás nem könnyű dolog #bárcsak pottyanna #jön a kaki #pottyanj ki
2012. jún. 10. 20:46
1/13 anonim válasza:
Szakítani fog, ha egyszer sikerül! :D
2/13 anonim válasza:
2 dl erős feketekávé, üresen esetleg kis tejjel, cukor nélkül
4/13 anonim válasza:
Igyál sok vizet napközben. Reggel éhgyomorra indíts 1 pohár langyos vízzel. Igyál szilvalét, egyél aszalt szilvát, és igyál kutyabenge kéreg teát, vagy használj glicerin kúpot, vagy Guttalax-ot.
5/13 anonim válasza:
Kúpot ajánlónál a pont!Jók a kulcsszavak:"Keress kérdéseket hasonló témákban: székrekedés, kakálási nehézségek, nem tudok kakálni, kakálni kell, a kakálás nem könnyű dolog, bárcsak pottyanna, jön a kaki, pottyanj ki"
6/13 A kérdező kommentje:
11 éves gyerek vagyok. Sajnos glicerines kúp nincs itthon.
2012. jún. 10. 20:55
7/13 anonim válasza:
5. vagyok, aki a kulcsszavakon mulatott. ha megnézed, egy van köztük engedélyezve: a székrekedés. a többit hiába írtad be, nem él, mert nincs ilyen. inkább színonímákat adj meg (most pl. szorulás).
egyébként meg egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és igyál sok vizet. és vegyetek kúpot patikában.
9/13 anonim válasza:
nekem a lenmagg szokott segíteni, egy bögre tejbe kell beletenni, kb. egy evőkanálnyit.
10/13 anonim válasza:
sok mozgas, sok folyadek, sok gyumolcs, zoldseg. Es semmi rizs, krumpli, teszta, sutemeny!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!