Nagyon erős székrekedésem volt, ezért megindítottam a hasam kávéval+tejjel. Most meg nem áll el és holnap muszáj suliba menjek! Mit tegyek? Sürgős.
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 21:03
1/8 anonim válasza:
egyél étcsokit,vagy rizst sózva magába,de a legjobb a fött krumpli sózva!:)Nekem mindig bevált...sok benne a keményitő!
2/8 anonim válasza:
Az előző király, de ha betartod, akkor megint szorulás lesz! Aztán jön a kávé+tej! Úgyhogy?
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2009. máj. 19. 21:21
4/8 anonim válasza:
Ha nem túl nagy mennyiségben eszed a krumplit,akkor nem lesz gáz!Nem kilószámra gondoltam:D
5/8 anonim válasza:
Én a 21:21-es vagyok. Csak vicceltem, persze egyed a krumplit, jó lesz! Legközelebb ügyelj a helyes étkezésre! csaó!
6/8 anonim válasza:
Ha valaki normálisan táplálkozik, akkor nem lesz ilyen gondja!
7/8 anonim válasza:
Vegyél be széntablettát egyél zsömlét, és főtt krumplit, főtt répát. Kis vaj mehet rá vagy só, de nem sok. Az orvos is ezt szokta javasolni mindig. Ja és teát igyál csak folyadéknak.
8/8 anonim válasza:
Lepontozók! Nem vettétek észre, hogy a kérdező nem akar suliba menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!