Hogyan kell meghánytatni magunkat? Az ujjal történőre vagyok kíváncsi, nekem nem megy
Már a torkomat simogatom két ujjal, összerándul a gyomrom, a hanghatás is megvan csak a cucc nem jön:D
Nagyon régen hánytam és nem tudom milyen érzés, viszont mostanában egészségesen étkezek de néha rámjön a vágy hogy eszek hülyeségeket. Mindig meg akarom magam hánytatni. EGYETLEN EGYSZER ha sikerülne, soha többé nem csinálnám! De nem bírom átérezni milyen lehet, és mikor rámjön az hogy sokat eszek, mindig meg akarom csinálni, de ha tudnám milyen, nem is gondolnék rá és több esély lenne hogy leszokok az ilyenekről.
Amúgy nem vagyok kövér, nem lefogyásból megy, csak kipróbálnám. Ne írj olyan választ hogy ne.
nekem is volt ilyen korszakom, nekem sem sikerült, kinőttem. nem baj, ha teleeszed magad, sokkal rosszabb, ha kihányod. most komolyan érezni akarod, ahogy a gyomorsavad marja a torkod? érezni akarod a szagot? rosszul akarsz lenni? inkább edd degeszre magad és aludj egy jót!
21/l
hát, jó, ha ennyire akarod...
nekem azt tanácsolták, hogy miközben ledugod az ujjaidat, a másik kezed szorítsd neki a hasadnak, gyomorszájadnak.
ha ez sem jön be, idd le magad, igyál tejet és "élvezd" a hatást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!