Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lábba sugárzó (ideg? ) fájdalo...

Lábba sugárzó (ideg? ) fájdalom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban rosszul mozdultam és beállt a derekam, két napot feküdtem vele, azóta 3-4 havonta rendszeresen visszatér ez a fájdalom, ami lesugárzik a lábamba, néha több hétig is tart. A derekamtól indul, végigmegy a lábam hátsó/külső részén, egészen a bokámig. Lábujjhegyen tudok járni, de néha, ha úgy mozdulok, összecsuklik alattam a lábam.

Háziorvosnál voltam, megvizsgált, de neki meggyőződése, hogy a gerincferdülésem miatt van, és beírt gyógytornára.

Mit csináljak? Menjek könyörögni, hogy adjon beutalót, hogy normálisan kivizsgálják?

17/L

2013. márc. 4. 22:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem javult a panaszod, akkor igen menj vissza! Küldjön el reumatológiára,ortopediára!Nagyon fontos megtalálni az okot és kezelni,mert a kor előrehaladtával csak romlani fog az állapotod.
2013. márc. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!