Ugye nem leszek függő?
Figyelt kérdés
Mióta iskola van nyugtatót szedek, mert elég stresszes vagyok mindenem parázok izgulok, és rosszul vagyok (szédülök hányingerem van) emiatt vettem be először nyugtatót...semmi bajom nem volt egész nap tökjól voltam csak az a baj, hogy úgy éreztem mintha füveztem volna...tök olyan érzés volt egész nap olyan érzésem volt. azóta majdnem mindennap nyugtatóval kezdek...jobban érzem tőle magam meg jobban tudok figyelni is órákon is kibirom a 45percet (előtte nem birtam ) de nagyon félek hogy lesz valami bajom?! vélemény?2009. szept. 11. 15:16
11/14 anonim válasza:
Nagyon helyes,az lesz a legjobb,ha szépen leülsz anyukáddal és megbeszélitek a problémádat!Ő BIZTOSAN tud majd Neked segíteni!
12/14 anonim válasza:
simán rá lehet kattanni, pont azért mert hat, és jó a hatása. de én emiatt nem hagynám abba.
jobban érdekel az, hogy hogy érzem magam, mint az, hogy most függő vagyok-e, vagy nem. amúgy a függőségen kívül nem okoz semmi parát.
13/14 anonim válasza:
Én is így lettem függő, majdnem belehaltam...
14/14 anonim válasza:
Ha mindentől hányingered van, akkor szerintem nagyon szorongó típus vagy. Azt mondanám neked, hogy mozogj intenzíven. Ha futni kezdesz, akkor egy idő után endorfint termelsz és ettől sokkal jobb lesz a közérzeted. De sportolhatsz bármi mást is, hidd el, sokkal egészségesebb, mint a bogyók. A sport oldja a szorongást is, egy-egy jó versengés megtanít győzni és veszíteni is, ami nagyon fontos az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!