Ugye nem leszek függő?
Lesz is!
Erre épp úgy rá lehet szokni, mint bármi másra...
Nem tenném a helyedben!
Ezt nagyon sürgősen fejezd be!!!
Hamarabb függővé válsz mint gondolnád,ráadásul észre sem fogod venni.Igyál inkább hársfa teát,abból iskolába is tudsz vinni üdítő helyett pl,de azt sem szabad túlzásba vinni!
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Neked mindentől hányingered van? A teáktól, az élettől... Mitől nincs???
Előbb-utóbb elfogy a bogyód, ez csak addig kérdés, hogy mit csinálj, szedd vagy ne...
Szóval ennyi!
Az "ilyen teákat",mint pl a hársfatea,ugyanúgy lehet ízesíteni,mint a többit...Liptonnak is van asszem,legalább megpróbálhatnád.
Mellesleg ha ennyire gázos a helyzet,minél előbb keress fel egy orvost!Nem viccelek,nagyobb bajod is lehet belőle
15:30! képzeld el igen mindentől hányingerem van örül neki hogy neked nincs ilyen problémád! képzeld el nem fogy el a gyógyszer ha ezen mulNA akkor szedhetem amig csak akarom!
többieknek: akkor abbahagyom! elmondom anyának hogy mit csináltam...köszönöm a segitséget!
Én nem akartam rosszat, neked...
Elhiszem, hogy mindentől hányingered van, ha ideges vagy...
De ez akkor is, milyen már....
Szedd össze magad és tedd amit mondtál, mondd el az édesanyádnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!