Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem leszek függő?

Ugye nem leszek függő?

Figyelt kérdés
Mióta iskola van nyugtatót szedek, mert elég stresszes vagyok mindenem parázok izgulok, és rosszul vagyok (szédülök hányingerem van) emiatt vettem be először nyugtatót...semmi bajom nem volt egész nap tökjól voltam csak az a baj, hogy úgy éreztem mintha füveztem volna...tök olyan érzés volt egész nap olyan érzésem volt. azóta majdnem mindennap nyugtatóval kezdek...jobban érzem tőle magam meg jobban tudok figyelni is órákon is kibirom a 45percet (előtte nem birtam ) de nagyon félek hogy lesz valami bajom?! vélemény?
2009. szept. 11. 15:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lesz is!

Erre épp úgy rá lehet szokni, mint bármi másra...

Nem tenném a helyedben!

2009. szept. 11. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Ezt nagyon sürgősen fejezd be!!!

Hamarabb függővé válsz mint gondolnád,ráadásul észre sem fogod venni.Igyál inkább hársfa teát,abból iskolába is tudsz vinni üdítő helyett pl,de azt sem szabad túlzásba vinni!

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2009. szept. 11. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Gyógyszer nélkül kell boldogulnod,mint minden EGÉSZSÉGES embernek.Ne tedd magad tönkre,még most állj le vele,mert minél később,annál nehezebb!Ha stresszes vagy,és gyógyszert szeretnél,keress fel egy orvost,ne adagold magadba mindenféle recept vagy irányítás nélkül,mert megjárhatod.Aztán nem is akarok arról beszélni,mi lesz,ha túladagolod magad,a következményét bizonyára te is sejted...
2009. szept. 11. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán ki a fene volt az, aki egy iskoláskorúnak nyugtatót adott a kezébe? Szégyellheti magát! Kétlem, hogy orvos írta volna fel.
2009. szept. 11. 15:24
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 17 éves vagyok, anyukám nővér kórházban és mindig van itthon egy csomó gyógyszer eddig még eszembe se jutott hogy bevegyek valamit de most meg mindennap "kilopom" :( megpróbálom abbahagyni csak igy könnyebb minden..:S tanulás is... az a baj hogy az ilyen teákat meg nem birom meginni mert hányingerem van tőllük:(
2009. szept. 11. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
34%

Neked mindentől hányingered van? A teáktól, az élettől... Mitől nincs???

Előbb-utóbb elfogy a bogyód, ez csak addig kérdés, hogy mit csinálj, szedd vagy ne...

Szóval ennyi!

2009. szept. 11. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Az "ilyen teákat",mint pl a hársfatea,ugyanúgy lehet ízesíteni,mint a többit...Liptonnak is van asszem,legalább megpróbálhatnád.

Mellesleg ha ennyire gázos a helyzet,minél előbb keress fel egy orvost!Nem viccelek,nagyobb bajod is lehet belőle

2009. szept. 11. 15:34
 8/14 A kérdező kommentje:

15:30! képzeld el igen mindentől hányingerem van örül neki hogy neked nincs ilyen problémád! képzeld el nem fogy el a gyógyszer ha ezen mulNA akkor szedhetem amig csak akarom!

többieknek: akkor abbahagyom! elmondom anyának hogy mit csináltam...köszönöm a segitséget!

2009. szept. 11. 15:46
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
van gyógynövényes nyugtató.- arra nemszoksz rá, dehamégis azsem baj. szedj olyat
2009. szept. 11. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Én nem akartam rosszat, neked...

Elhiszem, hogy mindentől hányingered van, ha ideges vagy...

De ez akkor is, milyen már....

Szedd össze magad és tedd amit mondtál, mondd el az édesanyádnak!!!

2009. szept. 11. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!