Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz hogy hogyha nem eszek kb...

Igaz hogy hogyha nem eszek kb 2 hétig csokit akkor utána már nem leszek annyira csoki függő?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 16:39
 1/8 anonim válasza:
100%
Az édes ízről viszonylag hamar le lehet szokni. Amikor nem ettem édességet (csokit sem) pár hétig, utána egyáltalán nem kívántam, sőt az édes cukrászsütik sem estek jól. Túl émelyítőnek találtam már.
2011. márc. 29. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim szerint igaz. :)
2011. márc. 29. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
És az első két hetet hogy bírtátok? :) Én most kezdtem el odafigyelni, és egész normális dolgokat eszem, de nem bírom csoki nélkül. Süti, cukorka, kenyér, pizza, tészta, mindent tudok hanyagolni, de a csoki minden nap becsúszik.
2011. márc. 29. 19:08
 4/8 anonim válasza:
Kakaót vagy gabonakávét ittam, meg amikor nagyon rámtört a csokievés, akkor Cini-Misnist, Chokitot ettem, de egyre kevesebbet. Utána már azt sem kívántam.
2011. márc. 29. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:

mit nem szabad ennem hogy le szokjak az édes ízről?

gyümölcsöt se?

2011. márc. 29. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon nagyon köszönöm most ezzel sok erőt adtatok !!! )
2011. márc. 29. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

IGAZ!! én egy nagyon laza tejeskávéval csaptam be magam édesítővel. A ciniminis meg a chokapic olyan, hogy akkor ehetnél cukrászsüteményt is, azt ne fogadd meg!

Ami még bejött nekem, az a diákcsemege, egy pár szem mogyoró mazsolával, gyümölcsöt persze lehet!

2011. márc. 29. 22:38
 8/8 anonim válasza:

Egy ciniminsben kb.100 kcal van. Nekem nagyon jól helyettesítette a csokit, és szépen lassan (mivel más édességet nem ettem) töménnyé vált az is.

A gabonakávét rizstejjel ittam amúgy, de sima tejjel is fincsi.

Az édesítőt gondold meg, mert azzal többet ártasz, mint egy kocka csokival.

2011. márc. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!