Hány cigaretta után leszek függő?
Figyelt kérdés
Úgyértem mikor fognak jelentkezni a tünetek? Öt napig minden napra jutott 2 cigaretta ma nem szívtam és eléggé émelygek.Rászoktam?2010. szept. 18. 22:43
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez hülye egy kérdés. 5 nap alatt elszívtál 10 cigit. Szerinted függő vagy?? Ha az akarsz lenni, jó úton haladsz. Én a helyedben itt és most fejezném be, mert most még könnyű. 2 hónap és 20 doboz cigi múlva már nem.
2/12 A kérdező kommentje:
ez miért hülye kérdés?hisz szédülök... -.-
2010. szept. 18. 22:55
3/12 anonim válasza:
Nem azért szédülsz, hanem mert már fáradt vagy.
Viszont tényleg addig kéne abbahagyni, amíg könnyen megy.
Mert 10év mulva mikor már jól rászoksz és napi 2 dobozzal fogsz szívni, akkor már idegrohamot fogsz kapni ha félóránként nem gyújthatsz rá :)
4/12 A kérdező kommentje:
hát...én már hiányolom xD de most ink kipróbálnám a szivart mert tényleg nemtudom h az milyen
2010. szept. 18. 23:05
5/12 anonim válasza:
Szánalmas vagy, tökreteszed magad, fogd már fel. Utálom a mai tiniket.
6/12 A kérdező kommentje:
honnan veszed h tini lennék?
2010. szept. 18. 23:12
7/12 anonim válasza:
kis hipohonder:D :))
Tudom ám milyen ez:DD;)
Szerintem csak beképzeled, és egyre jobban képzeled be annál jobban szédülsz, aztán amikor tényleg szédülsz, akkor mégjobban ráparázol:D
8/12 anonim válasza:
Én mindennap elszivok 15 szálat már vagy 3 hónapja rendszeresen cigizek de vannak olyan napok amikor nem szivok És bármikor le tudnák szokni mert rám nincs olyan nagy hatással
9/12 anonim válasza:
százezerbilliótrilliárd után biztos
10/12 anonim válasza:
én 2 év után se vagyok még függő..sokszor kihagyok 1-2 napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!