Ha egy férfi barátcserje készítményt szedne, akkor az tényleg csökkentené a nemi vágyat?
A barátcserje az agyalapi mirigyre hat, nem tartalmaz hormont. Tehát az agyalapi mirigy LH termelését serkenti, ez a luteinizáló hormon, nőknél a petesejt tüszőből való kiszabadulását idézi elő, ezért segíti a termékenységet, és ezzel a sárgatest elégtelenséget is javítja, ami a zigóta beágyazódása szempontjából fontos.
Férfiaknál az LH hormon idézi elő pl a reggeli erekciót, ebből kiindulva szerintem pont, hogy növelné a nemi vágyat. Elnőiesedést szerintem nem okozna, mert konkrétan női nemi hormon nincs benne. De ettől függetlenül nem szórakoznék vele férfi létemre, mert felesleges.
Hát ööö...persze ezt mondták. De nem tudjuk pontosan mi is zajlott a kolostorok falai között. :-)
Egyébként elképzelhető, hogy végül is csökkentette, de én nem örülnék neki. Nálam a munka csökkenti igazán a nemi vágyat, mert este hulla vagyok, így jól bealszom, reggel meg kelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!