Mi lehet a baja? Mit tegyünk ellene? Le szokhat még erről?
A barátom 24 éves, és van egy nagyon rossz szokása,de elvileg már gyerek koraóta , PL: Ha megfog egy poharat és lerakja az asztalra még vagy 3x lerakja, vagy ha jön befele és felkapcsolja a villanyt, elindul, visszalép és le fel kapcsolja vagy 5x és utána megy tovább.Nagyon sok ilyen dolgot csinál,és néha kicsit idegesítő.Ő is tudja, de nem tudja mért van ez,(azt mondta, de nemtom,hogy ez igaz-e vagy csak mondta,hogy ha nem megy vissza vagy nem fogja meg még többször a poharat az van eszébe,hogy másnap valami rossz dolog fog történi.) Valami stressz okozza? Ha alszunk is megszorítja a kezem sokszor,meg a keze jár sokat. Semmi betegsége nincsen, egészséges mint a makk!Normális amúgy, semmi betegség nem látszik rajta,csak ez a rossz szokás...
Mondtam neki menjünk el orvoshoz, de makacs nem akar azt mondja nem bolond ő... Meg van hogy egy nap vmit 5x elmond...meg elkezdi mondani rá kell figyelni,ha mondja,mert addig mondja míg nem figyelek rá...
Köszönöm.
" Semmi betegsége nincsen, egészséges mint a makk!Normális amúgy, semmi betegség nem látszik rajta,csak ez a rossz szokás..."
Hát, Kedves Kérdező, én erősen kétlem... Szerintem, ez túl megy egy szimpla rossz szokáson.
A második vagyok.
Én rábeszélném valahogy, hogy egy szakember is beszélgessen vele erről.
Köszönöm szépen! Rá fogom beszélni mindenképpen,hogy menjünk el. De ilyenkor milyen orvoshoz kell menni?Ideg orvos?
Gyógyítható ez?.
vagy pszichiáterhez kellene mennünk???
Elnézést a helyesírásért, csak gyorsan írtam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!