Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lágyéksérvre házilag mit...

Lágyéksérvre házilag mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 25. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Orvoshoz kell menni
2013. jan. 25. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudsz vele bármit is csinálni, mivel a hasizmon a lágyékhajlatban lett egy kapu és azon keresztül jön ki a sérvtartalom, ami vékonybélkacs szokott lenni.

Arra kell figyelni, hogy minden nap legyen székleted, ne kelljen erőlködni vele, mert akkor kijön. Ha nem húzódik vissza, kemény vagy fájdalmas akkor sebészhez kell fordulni vele és időben, mert ezek kizáródásra hajlamosak és akkor már a bél épsége is veszélybe kerül. Ha kizáródik és rászorul a sérvkapu akkor elhalhat és az orvosnak nem csak a sérvkaput kell bezárni, hanem az elhalt bélszakaszt is ki kell vágnia és újra egyesíteni az újonnan keletkezett belszájadékokat.

2013. jan. 25. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Házilag semmit !

Házilag csak orvost lehet ajánlani,értve ez alatt a műtétet

A műtétről priviben tudnék írni,ha érdekel .

2013. jan. 25. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Imádkozni, hogy ne záródjon ki amíg orvoshoz mész.
2013. jan. 25. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
hát próbálkozni lehet! Éles kés, tű, cérna... Mentő telefonszáma betárcsázva... Na jó... SEMMIT! Voltam én olyan hülye, hogy sok évig húztam míg elmentem dokihoz, de nem éri meg várni... Jobb nem lesz, csak rosszabb! Ha érdekel műtét, meg doki, írj privibe!
2013. jan. 25. 23:06
 6/6 A kérdező kommentje:
annyira nem érdekel nem rólam van szó. 15 l
2013. jan. 26. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!