Ez ellen mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon idegesít,hogy olyan pattanásszerű fehér pöttyök vannak a péniszemen,mit tudnék ez ellen csinálni?És ez mitől van? :((( értelmes válaszokat légyszi2012. szept. 30. 18:46
1/10 anonim válasza:
miért nem mentél el dokihoz,ha egy ideje ilyen?
2/10 anonim válasza:
[link] ... Ilyen? Akkor nincs gond.
3/10 A kérdező kommentje:
Mert nem mertem... :S
2012. szept. 30. 18:52
4/10 A kérdező kommentje:
Nem engedi emgnyitni azt amit küldtél,vagyis nem ír ki rá semmit.
2012. szept. 30. 18:55
5/10 anonim válasza:
Ird be a google-ba, és az első találat. "A himvesszo papillomatosisa"
6/10 A kérdező kommentje:
hát,így ahogy elolvastam még nemtudom hogy az e a bajom,képet is kéne látnom ahhoz :S
2012. szept. 30. 18:59
7/10 anonim válasza:
ha a wikipédia linkre mentél, ott vannak képek is :)
8/10 A kérdező kommentje:
Fuj basszus,most találtam meg a wikipédiás oldalt,hát nekem egyáltalán nem olyan,és nem a makkon van,hanem a fitymán is meg a hímvesszőm legalján vannak pöttyök
2012. szept. 30. 19:03
9/10 anonim válasza:
Huu, akkor próbálj rákeresni itt az oldalon valahogy, illetve neten, vagy hátha ír valaki valami hasznosat még. Ha semmire sem jutsz, akkor orvos, vagy szülővel gondolom nem beszéltél... akkor az.
10/10 anonim válasza:
Szerintem Fordyce-pöttyeid vannak, ami természetes jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!