Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem érzem a combom?

Miért nem érzem a combom?

Figyelt kérdés

Második napja nemérzem a jobb combom...vagyis ahol van a combnyakcsont... azon a területen :S nemérzem ha hozzáérek.. semmit:(:( olyan amikor alvásnál elzsibbad a kezem mintha nemis lenne:S sehova se ütöttem be semmi lila folt nincs.. nemcsináltam vele semmit:S mitől lehet ez...? vmi ott meghúzódhatott esetleg? ha vkinek volt ien vagy hasonló légyszi írjon...:((

L/17

2009. szept. 4. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
szűkszárú csőnacit hordasz?
2009. szept. 4. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
biztos nem meghúzódás miatt. én felkeresnék egy orvost
2009. szept. 4. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
igen olyan nacikat hordok de nemnagyon feszülrám vagy iesmi.. elég vékony vagyok:S most hétvégén nemtudok elmenni az orvosomhoz :( de tegnap óta picivel nagyobb területen nemérzem....:((((
2009. szept. 4. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Amennyiben tényleg semmit se érzel, és a zsibbadt rész még terjed is, akkor inkább MOST menjetek ügyeletre, mert ez elég komoly neurológiai tünet.
2009. szept. 4. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha még tudsz járni, dacára, hogy nem érzed, akkor ez tényleg neurológiai. Azonnal menj orvoshoz, ezzel nem szabad várni!!! Ki tudja milyen vérrög zárt el valamit az agyadban. Akármi lehet a baj.
2009. szept. 4. 21:22
 6/9 A kérdező kommentje:

istenem :'( annakse lehet hozzá köze h 3napja magasarkú volt rajtam és nagyon megterheltem?:( annyira félek:(:(

köszönöm az eddigi válaszokat és várom a többit is..

2009. szept. 4. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne a válaszokat várd, hanem szólj a szüleidnek és irány a kórház! Nem ijesztgetni akarlak, de ez lehet agyvérzés, gerinctumor, SM, és egy sor neurodegeneratív betegség, szóval ne tökölj sokat!
2009. szept. 4. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
mást jelenleg nemtudok csinálni csak várni.. mivel a szüleim dolgoznak... már szoltam tegnap anyumnak de nemvette vmi komolyan
2009. szept. 4. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Mivel még eszméletednél vagy, akkor nem kell sietni.

Ráérsz holnap vagy hétfőn is, lehet, hogy csak begyulladt az az ideg, de sajnos lehet komolyabb is. Mindenesetre a legjobbakat remélem!

2009. szept. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!