Mitől jöhet elő a combom hajlatában, a lágy részen bizonyos időközönként nyirokcsomó duzzanat? Most kicsit lejjebb van, majdnem a combomon. Másnál előfordult már ilyen? Szemmel nem látszik, csak érzem, hogy ott van, és tapintásra is érzékelhető.
Erre oda kell figyelni, mert súlyos betegség jele is lehet, többek között az NHL nevűé is.
Orvos, vérvétel, controll!!!!
Most egy kicsit megijedtem. Mi az a betegség, amit írtál?
Egyáltalán hova lenne érdemes fordulnom, mert anno a háziorvos a hematológiára küldött, ahol kismillió vérvizsgálatot csináltak, de a végén semmi sem lett belőle. A doki csak találgatott, nem mondott semmit sem, mert nem mutatott a vérem semmi olyat. Erre összefüggésbe hozta a herpeszemmel, hogy biztosan attól van. Na én ezt nem hiszem, mert semmi rendszeresség a kettő között.
nekem a hónaljamban az izzadságmirigyek kb. 2 hetenként pár napra beduzzadnak, fájnak, majd elmúlik. Már kb 6 éve, voltam vele én is orvosnál és nem tudják, mi a bajom...
Tanácsot adni, nem tudok, de együttérzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!