Azok, akik soha nem betegek, nem kapnak el soha semmilyen betegséget, vírust, hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Iskolában van pár iskolatársam, akik még sose hiányoztak betegség miatt, meg mialatt ott voltak akkor se voltak betegek. Hogyan tudnak ennyire jól védekezni a betegségek ellen?2013. jan. 30. 10:47
1/2 anonim válasza:
Nagy szerepe van benne a genetikának is. Ismerek a falunkban 80-90 éves embereket, saját bevallásuk szerint még náthásak sem voltak életükben. Egyik ismerősöm 60 éves, és ha az utcán találkozik az orvossal, mindig mondja neki, hogy legalább egy vérnyomásmérésre menjen már be hozzá egyszer, mert teljesen üres a kartonja :)
2/2 anonim válasza:
19 éve dolgozok a munkahelyemen és egyszer sem voltam még táppénzem, a háziorvoshoz csak a jogosítvány alkalmassági vizsgálatra mentem el. Nem tudom, hogy ez mitől van, nem teszek érte semmit, vitaminokat sem szedek (igaz, elég változatosan táplálkozom)
Valószínűleg igaza lehet az első válaszolónak, hogy nagy részben genetika kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!