Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rákos vagyok és az orvosok...

Rákos vagyok és az orvosok hibája forduljak ügyvédhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma szörnyű hírt kaptam behívott az orvosom és közölte velem,hogy gyomor daganatom van.

19Múltam 2hete.

lassan két éve hogy iszonyat fáj a hasam állandóan jártam orvoshoz,de nem csinált semmit állandóan antibiotikumot és diétát javasolt így kb 2hónapig jó voltam és ez így ment két évig és most,hogy felnöt orvoshoz járok egyből küldött uh ott találtak valamit reménykedtem,hogy polip de sajnos nem már elég durva stádiumba van anyámék nem tudják még senki se tudja eléggé fura most a helyzet számomra egyszere sírnék és nevetnék hat orvos nagyon kevés esély adtak 4% én megteszek mindent azért a 4esért,hogy meg nyerjem a harcot,hogy tálajam a családnak még ma akarom,de nem mehetek úgy ki,hogy anya figyu meghalok rákos vagyok

2013. jan. 28. 17:07
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Amint látja,hogy lebukott a kis csitri máris kussol.

Te amúgy megszólalhatnál.

Rajtakaptunk,kamuztál béna vagy,DE ez egy anonim oldal,bármit mondhatsz..meséld már el mire vagy kiéhezve?

Sajnálat,együttérzés,megértés?Nincsenek barátaid?Rossz család?Mi a gond?

2013. jan. 29. 01:19
 22/25 anonim válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy sok olyan kommentelő van itt is, aki már végignézte valamelyik hozzátartozója szenvedését a gyilkos kórral szemben. Éretlen vagy, és gusztustalan, hogy ezzel "játszol"!!!!!Kívánom neked, hogy sose legyen részed abban, amiben nekem volt!
2013. jan. 29. 10:41
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

Mi van Veled kedves? Ugye téves volt a diagnózis a tumorral? Mi, rákosok, már csak ebben reménykedhetünk...

De most, a kemoterápia után, mikor kihullt a hajam szemöldököm, és fáj a műtét helye, és nem vagyok szobatiszta,

forduljak ügyvédhez? Nyertél? Kihullt az összes fogam..

2013. ápr. 19. 21:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Melyik kórházban kezeltek? Melyik onkológián? Mennyi volt a tumormarkered? Kaptál kemót? Sugárkezelést?

Ha durva stádiumban van, hogy tudtál létezni a fájdalomtól?

Milyen tapaszt kaptál? Tumorosok fejből tudják a morfium összes adagolását. Csak a végső stádium előttig..

Van 24 órád válaszolni..

Rágalmazásárt ugye, tudod mi jár? Aztán fordulhatsz ügyvédhez.

2013. ápr. 19. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
kérdezö hogy vagy?
2021. jan. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!