Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rákos vagyok és az orvosok...

Rákos vagyok és az orvosok hibája forduljak ügyvédhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma szörnyű hírt kaptam behívott az orvosom és közölte velem,hogy gyomor daganatom van.

19Múltam 2hete.

lassan két éve hogy iszonyat fáj a hasam állandóan jártam orvoshoz,de nem csinált semmit állandóan antibiotikumot és diétát javasolt így kb 2hónapig jó voltam és ez így ment két évig és most,hogy felnöt orvoshoz járok egyből küldött uh ott találtak valamit reménykedtem,hogy polip de sajnos nem már elég durva stádiumba van anyámék nem tudják még senki se tudja eléggé fura most a helyzet számomra egyszere sírnék és nevetnék hat orvos nagyon kevés esély adtak 4% én megteszek mindent azért a 4esért,hogy meg nyerjem a harcot,hogy tálajam a családnak még ma akarom,de nem mehetek úgy ki,hogy anya figyu meghalok rákos vagyok

2013. jan. 28. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
84%

Hát utolsó könnyen beszélsz,úgy hogy nem neked van 4%-od.

Lehet durva leszek,de őszinte is,ha engem nem vizsgált volna ki elégé az orvosom,ezek szerint a gyerekorvosom (bár 2 év alatt már nagyon sokhoz fordultam volna,ha iszonyat fájna állandóan a hasam,de ez most nem kérdés) és hagyta volna ennyire elburjánozni a rákomat én magammal vinném a sírba is,de ha "nyernék" is a rák ellen,akkor is áthúznám magammal a pokol tüzes bugyrain is hadd szenvedjen a felelőtlen diplomájára nem méltó kis nemtörödöm kö-csög.

2013. jan. 28. 17:43
 12/25 anonim válasza:
100%
Mindenképpen írj majd, hogy mi volt a szüleiddel, és a továbbiakban is.
2013. jan. 28. 17:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem! nagyon sajnállak! én csak azon csodálkozom, hogy hogy van lelki erőd itt ülni és irni erről! kitartást kivánok!
2013. jan. 28. 17:46
 14/25 A kérdező kommentje:

Lent voltam.szörnyű volt elmondtam anyám elsírta magát apám erős ember,de ő is na meg én is ez a mai nap nagyon kifárasztott alig van erőm rosszul érzem magam és ez csak rosszabb lesz életre esküszök megteszek mindent anyám még sír

még mindig hallom,de én is pedig nem vagyok félős típus,de most...

Megróbálok holnap írni a kórházból remélem minden jó lesz sziasztok

2013. jan. 28. 17:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom.
2013. jan. 28. 18:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom ami veled történt,de ne add fel,küzdjél keményen,és nagyon remélem lesz elég kitartásod és erőd mindezeket legyőzni.19 éves lány vagyok,ha gondolod priviben is levelezhetünk.Holnap pedig gondolok rád.
2013. jan. 28. 18:48
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

17:42-kor ítad, hogy lemész, erre 17:58-kor már itt vagy?

Negyed óra alatt lezavartátok a beszélgetést.

Nekem KAMU szaga van a történetnek és, hogy őszinte legyek bízom is benne, hogy az és nem daganatos beteg egy 19 éves fiatal.

Ha KAMU szégyelld magad!!!

Ha nem, akkor bocsánatodat kérem és sok erőt kívánok!

Harcolj és küzdj.

2013. jan. 28. 19:19
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

ha neked ilyen betegséged van, nem a gép előtt ülsz, hanem nézel ki a fejedből, mert nem tudod felfogni...

Szövettan eredménye dönti el, daganat-e. Jó, vagy rosszindulatú. A rosszindulatú a rák. (tumor)

Orvos soha nem mond túlélési %-ot! Ilyen keveset meg véletlenűl sem! 50-% alatti túlélési esélyt nem mondanak meg, mert elveszik a reményt.

Áttétes? Na, annak aztán vannak tünetei. Nem csak a gyomorfájás. Olyan, hogy már hetekkel ezelőtt sem tudták volna a gép előtt ülni, de még felkelni sem.

Átélted volna a kínok kinját. Nem ügyvéden törnéd az agyad! Ez nem olyan dolog, hogy itt sajnáltatjuk magunkat,

vagy unatkozol.

Aki volt, vagy most is rákos, azzal nem játszunk.

Mert biztos van sok borzasztó betegség. De a rák, az borzasztó. Tudom, tapasztalatból.

2013. jan. 28. 19:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szégyelld magad! Ez már nem az első ilyen KAMU kérdésed!!
2013. jan. 28. 20:03
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyomorrákot uh-val nem diagnosztizálnak, csak tükrözéssel, röntgennel meg sejtik max. Rokonomnak volt uh negatív lett, de már akkora volt a gyomortumor, hogy összenőtt a vastagbéllel..
2013. jan. 28. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!