Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen segítségre számíthatok?...

Milyen segítségre számíthatok? Hova forduljak?

Figyelt kérdés
Heves megyébe, Lőrincibe költözünk 2 hét mulva, annyi a bajom, hogy férjem aki aktív kereső (3műszak-->max a 68e ft) én a kicsivel 37e ft-ból élünk. a lakás havi28+rezsi/hó. attól félek a télen fűteni se bírok, ilyenkor hova furduljak az önkormányzatnál milyen segélyre adhatok be kérvényt? vannak ilyen segélyszervezetek? 24éves fiatal anyuka és 22 hónapos kislánya
2012. szept. 20. 21:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
105.ezer nettóból éltek?
2012. szept. 20. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahova költöztök be lesztek jelentve?
2012. szept. 20. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Segély helyett keress munkahelyet, kérdező, ha már ilyen körülmények közé vállaltatok gyereket.

Lehet lepontozni, sokaknak úgyis fáj az igazság.

2012. szept. 20. 21:54
 4/16 A kérdező kommentje:
igen annyiból élünk 3an. Nem ilyen körülményeink voltak és nem akartuk elvetetni, szüleink elfordultak töllünk, most kiraknak minket, albérletbe megyünk, de előre félünk. AHOGY ÍRTAM MUNKAHELYE VAN A PÁROMNAK, én a kicsit itt nem bírom bölcsödébe rakni, mert nincs bölcsöde!!!! ez miatt nem tudok munkát se keresni. igen oda jelentkezünk be lakcímre!
2012. szept. 20. 22:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne költözzetek olyan helyre ahol nincs ovi és bölcsi. A te gyesed és családi semmire nem elég, igaza van a válaszolónak munkát kell keresned. Így is úgyis költöztök akkor már olyan helyre költözzetek ahol van ovi és neked munkalehetőség.

Az önkormányzatnál lehet kérni lakásfenntartási támogatást, de ez sem sok talán havi 3000-4000Ft.

2012. szept. 20. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Túl magas a jövedelem, ha jól tudom 27e/fő alatt adnak segélyt.

De ha vegyes tüzelés van, lehet kérni fát a télen.

2012. szept. 20. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem ilyen körülmények közé vállaltátok, hanem a szülők nyakára... sokkal jobb. Most meg persze ők a szemetek, hogy nem hajlandók tovább eltartani titeket.
2012. szept. 20. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az étellel lehet a legtöbbet megspórolni.

Itt találsz pár ötletet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. szept. 20. 22:21
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Első vagyok. Csak azért kérdeztem,hogy tudjam mire viszonyítsak,hogy mit írjak segítségnek. De inkább meg se erőltetem magam. Egy kérdést leponrozni. Az eszem megáll.
2012. szept. 20. 22:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen gyerek...ilyen ostoba szülőkkel, te jóisten! Csak gyest kapsz, szóval nem volt munkaviszonyod akkor se, amikor teherbe estél, azaz a semmire szülted. Lehet, hogy most újat mondok, de nincsenek segélyszervezetek, magadnak kell gondoskodnod a gyerekedről. Ha lejár a gyes, utána valamikor (nem tudom, h lehet-e rögtön) bejelentkezhetsz az önkormányzathoz segélyre (foglalkoztatást helyettesítő támogatásra), ez 22 000 ft lesz és közmunkára kell menned érte cserébe. De ezt se kapja mindenki, az egy főre jutó jövedelmet nézik.
2012. szept. 20. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!