Milyen segítségre számíthatok? Hova forduljak?
Én több olyan átlagos, sőt jobb módú családot is ismerek, akik szeretnének gyereket, de elvetették az ötletet, mert a mai világban semmi sem biztos, és ugye erre alapozni nem lehet:) De elég sok olyan van természetesen aki csak úgy potyogtatja a gyereket aztán nyavajog. Meg olyan is mint pl a te eseted, ilyen anyagi helyzet mellé felelőtlen volt vállalni azt a gyereket.
Azt sem értem, hogy miért Lőrincire költözök, ami egyenlő a semmivel, ott van mellette például Hatvan, ahol TALÁN egyszerűbb lenne az élet, van ovi, bölcsi, olcsó albérlet, és esetleg több munka lehetőség is. Most látom csak, hogy 24 éves vagy, 24 évesen minek gyerek könyörgöm, ilyenkor még a karrieredet kéne építeni, hogy MAJD idővel gyermeked lehessen.
Felelőtlenség volt gyereket vállalnotok. Ha nem akartátok elvetetni, akkor is örökbe adhattátok volna, mert ennyiből nem fogtok tudni megélni és egy baba bizony igen csak nagy kiadásokat generál. Ha lenne bölcsi azt is fizetni kéne valamiből.
Manapság nagyon nehéz munkát találni, saját bőrömön tapasztalom, mivel féléve keresek és én se találok.
Keressetek máshol albérletet, ahol van bölcsi és több munkalehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!