Manoka003 kérdése:

Hova forduljak?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek , apám nem engedi , hogy lássam az öcsémet aki nagyon hiányzik

Szüleim elváltak

19 éves vagyok és tanácstalan

2012. okt. 9. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ehhez miért lenne szűkség apád engedélyére, főleg 19 évesen?
2012. okt. 9. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:

mert apám mindent elkövetne , h ne tudjam látni

tanácsot kértem

2012. okt. 9. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó, akkor adok tanácsot (bár indirekt módon az előzőt is annak szántam). Állj ki a jogaidért, mert nagyon szar életed lesz.
2012. okt. 9. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyi km-re lakik az öcséd és hány éves?

Ha nem akarsz apáddal balhézni, mond azt h barátodhoz/barátnődhöz mész. Közben pedig felülsz a buszra és irány öcsi.

Jogilag felnőtt vagy, igaz amíg ő tart el nem tanácsos ilyesmivel dobálózni, de könyörgöm, nem gyereket akarsz szülni vagy kocsit venni az ő kontójára.

De ha öcsédnek is van nete, akkor ott van még enyhítésképpen a facebook vagy a skyp, esetleg néha egy telefon.

Egyébként miért nem engedi?

2012. okt. 10. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Kissé hiányos a tájékoztatás a kérdésed alatt!

Te laksz apáddal és az öcséd máshol?

Vagy te laksz máshol és az öcséd apádnál?

Mert más a szitu mind két esetben, és ezen adatok hiányában mit tanácsoljunk?

2012. okt. 10. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Kicsit több információ kellene.

Mert nem derült ki, hogy te kivel laksz (apád/anyag) illetve az öcséd hol él.

Ezen kivül az sem világos, hogy milyen messze laktok egymástól, illetve ö mennyi idös. Édestestvérek vagytó vagy féltestvérek?

2012. okt. 10. 08:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Az öcsém 300 km-re lakik tőlem

én édesanyámmal lakok, azért nem engedi ,mert nagyon csúnyán összevesztünk amikor a fejemhez vágta azt ,h ő nem szeret mert nem fiúnak születtem.

az öcsém még csak 19 hónapos

2012. okt. 10. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de még mindig nem világos a dolog.

Ha édesanyáddal élsz, az öcséd meg 19 hónapos, akkor hogyhogy apádnál van a gyerek? Vagy ö már ez újyabb kapcsolatból született? Akkor meg hogy lehet, hogy 300 km-re lakva hiányzik - mikor voltatok együtt?

2012. okt. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!