Hova forduljak?
Kérlek segítsetek , apám nem engedi , hogy lássam az öcsémet aki nagyon hiányzik
Szüleim elváltak
19 éves vagyok és tanácstalan
mert apám mindent elkövetne , h ne tudjam látni
tanácsot kértem
Mennyi km-re lakik az öcséd és hány éves?
Ha nem akarsz apáddal balhézni, mond azt h barátodhoz/barátnődhöz mész. Közben pedig felülsz a buszra és irány öcsi.
Jogilag felnőtt vagy, igaz amíg ő tart el nem tanácsos ilyesmivel dobálózni, de könyörgöm, nem gyereket akarsz szülni vagy kocsit venni az ő kontójára.
De ha öcsédnek is van nete, akkor ott van még enyhítésképpen a facebook vagy a skyp, esetleg néha egy telefon.
Egyébként miért nem engedi?
Kissé hiányos a tájékoztatás a kérdésed alatt!
Te laksz apáddal és az öcséd máshol?
Vagy te laksz máshol és az öcséd apádnál?
Mert más a szitu mind két esetben, és ezen adatok hiányában mit tanácsoljunk?
Kicsit több információ kellene.
Mert nem derült ki, hogy te kivel laksz (apád/anyag) illetve az öcséd hol él.
Ezen kivül az sem világos, hogy milyen messze laktok egymástól, illetve ö mennyi idös. Édestestvérek vagytó vagy féltestvérek?
Az öcsém 300 km-re lakik tőlem
én édesanyámmal lakok, azért nem engedi ,mert nagyon csúnyán összevesztünk amikor a fejemhez vágta azt ,h ő nem szeret mert nem fiúnak születtem.
az öcsém még csak 19 hónapos
Ne haragudj, de még mindig nem világos a dolog.
Ha édesanyáddal élsz, az öcséd meg 19 hónapos, akkor hogyhogy apádnál van a gyerek? Vagy ö már ez újyabb kapcsolatból született? Akkor meg hogy lehet, hogy 300 km-re lakva hiányzik - mikor voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!