Ez lehet aranyer, vagy ki van zarva?
A vegbelnyilas falanal nemreg torles kozben a wc papiron kereszteul ereztem, mintha valami lagy bordarabka lenne ott.
Megneztem es csak annyit latok, mintha a vegbelnyilasnal a bor meg lenne turodve, mintha rancos lenne, vagyis egy kb feketeborso nagysagu dudorodas van, ami inkabb nyomasnal lathato amikor a vegbelnyilas szethuzodni kezd egy piciket.
A szine ugyan olyan mint a korulotte levo terulet, nem viszket, nem faj, ne verzik, ulesnel se faj, se szekeleskor se semmikor, tapintasra puha, ugyan olyan kb mint a korulotte levi resz. Abszolut semmi tunetem nem volt eddig soha es most sincs.
Ezek utan az a kerdesem, hogy ez lehete aranyer ami esetleg a kezdetleges stadiumban van es egyaltalan semmi tunete nincs, lehetegese hogy ez legyen, vagy semmikepp nem lehet aranyer hanem siman ilyen ott a bor, mert peldaul megturodik?
Nekem is ilyen van csak az enyém már vagy 2 éve ott van csak mostanában megnőtt nagyon és elkezdett terjedni. Azt mondták nekem az orvosok, hogy ez vadhús. Majd nemsokára megyek sebészetre, hogy leszedjék.
Amúgy először én is azt hittem, hogy aranyér, csak mikor már nem használtak az aranyér kezelésére való kenőcsök és visszanyomni se lehetett, így kiderült hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!