Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok a mensim...

15 éves vagyok a mensim megjött DE nincs szinte semmi mellem. Mit tehetek, esetleg meddig kell várnom?

Figyelt kérdés
anyukám abszolút nincs elveszve és nem értem nekem miért nincs még mindig.. ilyen 'Mit foglalkozol vele' válaszokból nem kérek, mert szerintem ez 9.be már elég gáz..

2013. jan. 23. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem volt gimiben 2 osztálytársam is akiknek szinte semmi melle nem volt. az egyiknek talán 70A-s melltartója volt a másiknak(ő néhány kosárral nagyobb melltartót hordott, h legyen neki vmi melle) még annyi se. ők elfogadták magukat így. senki nem cikizte őket emiatt.
2013. jan. 23. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

NEm mindenkinél egyforma a fejlödés "menetrendje", van akinek elöbb lesz rendszeres a menzesze és csak jóval késöbb nö meg a melle. A fejlödés akár 20-22 éves korig is eltart, addig sokat változhat.

De ettöl függetlenül is nem mindenkinek lesz nagy melle, ez genetikai adottság és nem CSAK az anyukádtól örökölheted a méreteket, hanem a nagyszüleidtöl (meg az ö ösekiktöl) is, és nemcsak anyai, hanem apai ágon is, tehát akármilyen adottságod is lehet.

Viszont nem csak azok a nök lehetnek vonzóak, akiknek nagy a melle, igen sok férfinak a kisebb mell tetszik jobban.

Ezen kivül, ha valaki igazán komolyan szeret téged, annak nem az lesz a legfontosabb, hogy mekkora vagy milyen formájú melled (meg egyéb testrészed) van.

2013. jan. 23. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első kommentelő kevésbé nyugtató, de hát ez van..:// :) túlélem
2013. jan. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!