A szüleim előtt kell hogy levetkőzzek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és jövő héten lesz egy hasi műtétem. Ha a műtétre kerül sor, az osztályon le kell meztelenre vetkőznöm, és valószínű hogy a szüleim is ott lesznek.. Hogy csináljam hogy ne "lássanak semmit"? Nagyon szégyenlős vagyok... és nem akarom hogy nézzenek, vagy hogy segítsenek... nagyon ciki lenne. Korábban otthon még bugyiba sem láttak.. szóval szerintetek megkérhetném őket hogy menjenek ki? nem tudom mit tegyek... annyira megalázó lenne, még anyu előtt is :S valakinek volt már hasonló műtéte (szülőkkel a nyakán)?2013. jan. 20. 16:59
1/5 anonim válasza:
miért kellene az osztályon meztelenre levetkőzni. Kapsz egy kórházi hálóinget,azt felveszed, abban visznek be vagy mész be a műtőbe. ott majd leveszik rólad, és letakarnak
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok helyen hallottam hogy az osztályon kell levetkőzni és utána letakarnak és úgy tolnak a műtőbe.. Most akkor ez hogy van? :S
2013. jan. 20. 17:07
3/5 anonim válasza:
Nekem a kórteremben kellett levennem a kórházi hálóinget, és meztelenül felfeküdni a kocsira. A beteghordó nyakig betakart egy steril kórházi lepedővel és úgy tolt be a műtőbe.
Szerintem nyugodtan megkérheted a szüleidet, hogy menjenek ki, ha ennyire zavar a dolog. Bár van egy olyan érzésem, hogy abban a pillanatban ez lesz az utolsó dolog, ami érdekelni fog (legalábbis én annyira meg voltam ijedve a műtéttől, hogy az volt az utolsó gondolatom, hogy most egy vadidegen férfi (beteghordó) és több vadidegen nő (szobatársak) meztelenül látnak).
4/5 anonim válasza:
ha apukád nem is, édesanyád jelen volt a születésednél, és általában akkor még egy bugyi sincs az emberen...
5/5 anonim válasza:
Mikor nekem volt műtétem, egyáltalán nem érdekelt, hogy látnak-e a szüleim meztelenül, vagy sem. Ne legyél ennyire szégyenlős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!