14/f 161 cm vagyok majdnem 1 év alatt csak 1 centit nöttem 1 ideig néha néha használtam 5 kg-os sullyokat állva használtam őket nem olyan intezíven családomba van gerinc problémás szüleim és a családomba mindenki elégé magas szerintetek nőhetek még?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat előre is2013. jan. 18. 17:47
2/5 anonim válasza:
Azt hogy mekkora leszel a végére azt nem tudom, de én csecsemőnek is magas voltam, meg gyereknek is a kortársaimhoz képest. Na meg hasonló beszámolókat hallottam más nagynövésűektől, úgyhogy ezek alapján nem kizárt hogy felnőtt korodra se leszel magas ember.
3/5 A kérdező kommentje:
azért remélem a 170-et elérem
2013. jan. 18. 18:10
4/5 anonim válasza:
Van rá esély én 14 és 17 éves korom között kb 11 centit nőttem, utána semmit. De ismerek olyat aki 17 éves kora után nőtt legalább ennyit.
5/5 A kérdező kommentje:
azért nem értem mér vagyok ien alacsony hisz anyukám és az apám is eléggé magas anyám kb 175-180 apám 180 körül papám meg nagyon magas volt 190 körül nem értem
2013. jan. 27. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!