Mit csináljak? mostanában szüleim elég rosszul vannak. (többi lent)
Figyelt kérdés
anyukám szerintem a vérnyomása miatt mert magas ...de természetesen szedi azt a gyógyszert amit felírt neki az orvos ez már elég rég elkezdődött ő általába 3-4 nap alatt jobban szokott leni de az elmult napokban apának elkezdet nyilalni a szivibe, így néha néha belenyilal de nem akar le menni az orvoshoz mert fél ,hogy megvonják a mozgástól és nem tud majd semmit csinálni de ez nekem egyre rosszabul esik mert elég sokat jár el mindenhová horgászni,vásásrolni...stb mi van hogyha ott történik vele valami? és ezt anyának sem mondja el. Sem én sem a nővéremék nem tudunk itthon lenni mert messze tanulunk . Esetleg még anyit h ezek a szívnyilalásoknak mik lehetnek a következményei?2012. dec. 1. 21:02
1/2 anonim válasza:
Ennyi információból ezt nehéz megállapítani. Lehet gerincel kapcsolatos, idegi eredetű, de ezt csak egy orvosi vizsgálat tudja megállapítani. Apukádtól azért ez egy "struccpolitikai" hozzáállás és nem teljesen felelős dolog a család iránt.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát már elég régóta a csigolyája elcsúszott egy kicsit de azt sem akarja meg műteni mert akkor lebénulhat lefelé lábra meg mindenre.
2012. dec. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!