Mostanában a szüleim, illetve barátom, kiskutyám halálával álmodom. Mit jelenthet ez?
Tegnap éjjel azt álmodtam, anyukám felakasztotta magát. Mentem a konyhába, ott volt a mobilja, és ez volt a kijelzőn: "Haragszol rám? Miért nem vagy itt? Majd gyere ki..."
Mikor kimentem, ő a hátsó kertben volt, felakasztotta magát... Erre felébredtem...
Nincs konfliktusunk, nagyon szeretjük egymást, Talán még össze tartóbb a család, mint volt. Nem értem, miért álmodok ilyeneket?
Apukámat álmomban megölték, anyu pedig nem akart velem elmenekülni, mert "belenyugodott, hogy neki is meg kell halni"... A páromról azt álmodtam, hogy hívott keresztapukám, és neki mondta, hogy párom már egy hete meghalt... Kiskutyámról pedig, hogy beteg lett, és a karjaim között ment el... Kb 1 hónapja álmodok ilyen dolgokat. Már nagyon félek aludni, mi lesz a következő. Mint írtam, nincs gond a családban, párom velünk él, a szüleim szeretik, ahogyan ő is őket. Nincsen harag nálunk. Apukáménak van egy kis ízületi baja, de nem komoly az sem, ahogy anyunak is az ízületek. Szóval még komoly betegség sem ad okot ilyen álmokra. Horrort nem nézek, illetve vizsga előtt állok. Nem tudok mire gondolni, és már ezt okolom, a stresszt. Nagyon félek, hogy valami bajuk eshet! Kérlek titeket mondjatok véleményt! :'(
az ilyen álmok általában a félelmeid mutatják,
vagy azt, hogy túlságosan ragaszkodsz hozzájuk, túlságosan a kezükbe adod az életed, alárendelve a saját vágyaidat, akaratod nekik, és tudat alatt szeretnél egy kis szabadságot:
az álmaiddal a tudatalattid be akarja bizonyítani hogy nem kell félned attól, hogy átvedd egy kicsit az irányítást, a magad kezébe vedd a sorsod.
Azt javaslom, hogy mert egy kicsit kezdeményezőbb, nyitottabb lenni, és találj valami célt vagy ötletet, amit önerőből megvalósíthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!